Advert
Advert

Yeşil sahada Kadınlar Günü kutlaması

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde oynanan futbol maçı öncesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sürprizi yaşandı. Futbolcular, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın eşi Ayşenur Ayhan’ın dağıttığı gülleri annelerine takdim ederek, Kadınlar Gününü kutladı..

Yeşil sahada Kadınlar Günü kutlaması
Bu içerik 1652 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde oynanan futbol maçı öncesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sürprizi yaşandı. Futbolcular, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın eşi Ayşenur Ayhan’ın dağıttığı gülleri annelerine takdim ederek, Kadınlar Gününü kutladı.
Akçakale Spor U14 takımının oynadığı maç öncesi, futbolcuların anneleri ile birlikte çim sahaya gelen Ayşenur Ayhan, tüm oyunculara birer gül dağıttı. Oyuncular da bu gülleri kendilerini desteklemeye gelen annelerine vererek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
Ayşenur Ayhan, daha sonra futbolcuların anneleri ile birlikte maçı izledi. Ayhan, her biri ile tek tek sohbet edip, Kadınlar Gününü kutladığı annelere, Kadınlar Günü hatırası olarak çeşitli hediyeler de takdim etti.
Ayşenur Ayhan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Akçakale Spor U14 takımının maçını izlemeye geldiklerini belirterek, “Çocuklarımıza gül verdik. Onlar da bu gülleri annelerine takdim etti. Herkes çok mutlu oldu” dedi.
Akçakale Sporlu oyunculara bundan sonraki maçlar için de başarılar dileyen Ayhan, bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığını belirtti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti