Advert
Advert

AK Parti Haran İlçe Kadın Kollarının başarısı tescillendi

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığınca gerçekleştirilen performans değerlendirmesi sonucunda 13 ilçe arasında birinci oldu..

AK Parti Haran İlçe Kadın Kollarının başarısı tescillendi
Bu içerik 940 kez okundu.
Advert

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığınca gerçekleştirilen performans değerlendirmesi sonucunda 13 ilçe arasında birinci oldu.
Sadece seçimden seçime değil her dönem faaliyetlerini yürüten AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları üyeleri, çalışmalarının mükafatını aldı. AK Partinin başarısı için Huriye Biter başkanlığında yoğun mesai harcayan AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları, il başkanlığının performansı baz alarak yaptığı değerlendirme sonucunda 13 ilçe kadın kolları teşkilatı arasında birinci seçilerek, başarısını tescilledi.
“Teşkilatımız fedakarca çalışıyor”
Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, elde ettikleri başarının tesadüf olmadığını belirterek, işlerinden, ailelerinden fedakarlık ederek çalışmalara katkı sağlayan kadın teşkilatı üyelerinin birinciliği sonuna kadar hak ettiğini söyledi. AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları olarak, sadece seçim öncesi değil her zaman halkın arasında olduklarını belirten Biter, “Hiçbir zaman ‘seçim bitti, bir dahaki seçime kadar köşemize çekilelim’ demedik. Hep sahada olduk. Bu gayretli çalışmamızın ödülünü de Şanlıurfa’nın ilçeleri arasında performans birincisi seçilerek aldık. Çok mutluyuz. Aynı zamanda gururluyuz. Hep birlikte nice başarılara ulaşmak dileğiyle tüm ekip arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.
“Referandum öncesi motivasyon kaynağı oldu”
Birinciliğin, 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Teşkilatı için ayrı bir motivasyon kaynağı olduğunun altını çizen Huriye Biter, “Anayasa değişikliği paketi ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin oylanacağı o tarihi güne canla başla çalışarak hazırlanıyoruz. Sandıktan rekor düzeyde ‘evet’ çıkması için her gün çalmadık kapı bırakmıyoruz. Harranlı kadınlarımıza referandumdan ‘evet’ çıkarsa nelerin değişeceğini anlatıyoruz. Ülkemizin geleceği, çocuklarımızın geleceği için her bir ‘evet’ oyunun ne kadar değerli olduğuna dikkat çekiyoruz. Harranlı kadınlarımızdan da bu konuda olumlu geri dönüşler alıyoruz” dedi.
“16 Nisan’da yeni bir rekor kıracağız”
Harran halkının, 1 Kasım 2015’te yapılan son genel seçimde, Türkiye tarihinde rekor sayılabilecek bir oranla sandık başına gittiğini ve tüm ülkeye adeta demokrasi dersi verdiğini ifade eden Biter, “Tüm Türkiye’de yüzde 85.2’lik bir katılımın gerçekleştiği son seçimde Harran katılım rekoru kırdı. Seçimlere yüzde 93.52 oranında katılımın gerçekleştiği Harran’da AK Parti, rakiplerine büyük fark atarak, oyların 83.58’ini almayı başardı. Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’un belediyecilikteki başarılı çalışmaları, ilçe teşkilatımızın üstün gayretlerinin yanı sıra ilçe kadın kolları üyelerimizin özverisi büyük başarıda belirleyici rol oynadı. İnşallah bu başarıyı 16 Nisan’daki referandumda da tekrarlayacağız ve geçen seçimdeki oy oranının üzerine çıkarak, yeni bir rekor kıracağız” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti