Advert
Advert

Başkan Demirkol, evet turunu Ziraat Odasıyla sürdürdü

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Ziraat Odasını ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. 16 Nisandaki referandum için evet desteği isteyen Başkan Demirkol, “17 Nisan sabahı milletimizin geleceği aydınlık olacak” dedi..

Başkan Demirkol, evet turunu Ziraat Odasıyla sürdürdü
Bu içerik 770 kez okundu.
Advert
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Ziraat Odasını ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. 16 Nisandaki referandum için evet desteği isteyen Başkan Demirkol, “17 Nisan sabahı milletimizin geleceği aydınlık olacak” dedi.
Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Meclis Üyesi Emir Elden ve Halil Ataş, AK Parti Haliliye SKM Başkanı Abdurrahman Acar ve Gençlik Kolları Başkanı Abdulhamid Karakeçili ile birlikte Ziraat Odasını ziyaret etti. Başkan Demirkol ve beraberindekiler, burada Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyüpoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Karşılıklı sohbet içerisinde geçen toplantıda Başkan Demirkol, 16 Nisanda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sisteminin içeriğine ilişkin de bilgiler verdi. Devletin bekası için 16 Nisanda evet oyu kullanılması gerektiğini anlatan Başkan Demirkol, “Geçmişten beri birlikte olduğumuz, benim de üyesi olduğum Şanlıurfa Ziraat Odasına nezaket ziyaretinde bulunduk. 16 Nisanda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sisteminin oylanacağı referandum için destek sağlamak ve bu desteği birlikte olduğumuzu, bir olduğumuzun göstergesi olarak tüm kamuoyuna göstermek için ziyaretimizi gerçekleştirdik. 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması devletimizin istiklali için, milletimizin istikbali için, doğmamış çocuklarımızın, gelecek nesillerimizin geleceği için çok çok önemli. 16 devlet kurmuş olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bundan sonrasında da, devletimizin bekası için, kıyamete kadar devamı için, milletimizi birlik ve beraberliği için, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için, geleceğimizi ihya ve inşa etmek için evet oyu kullanacağız. Evet, oyu yönünde çalışmalarımız devam edecek. İnşallah Türkiye Cumhuriyeti Devletinin milli birlik ve beraberliğimizi sağlama, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü sağlama ve mazlum milletlerin umudu olmaya devamı yönünde bizlerde karınca kararınca, okyanustaki bir damla gibi çalışacağız. 16 Nisanda zafer bizimdir diyorum. 17 Nisan sabahı milletimizin geleceği aydınlık olacak. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, mazlum milletlerin ve ümmetin umudu olmaya devam edecektir” dedi.
Ziraat Odası Başkanı Eyüpoğlu ise, “Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol, başkan yardımcıları, ilçe teşkilatı, encümenler Ziraat Odamızı ziyarette bulundular. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu birlik günüdür. Referandum için neden evet diyeceğiz, PKK, FETÖ, Türkiye’yi yıkmak isteyen insanlar hayır dediği için, evet diyeceğiz. Doğmamış çocuklarımız, bebeklerimiz için eve diyeceğiz” diye konuştu.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ