Advert
Advert

Ekinci gençlerle bir araya geldi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci gençlik buluşmaları kapsamında gençlerle bir araya geldiği programda, gençlere ülke olarak sıkıntılı günlerden geçtiklerini belirterek sıkıntılı sürecin iyi bir şekilde sonlanması için çok çalışılması gerektiğini söyledi..

Ekinci gençlerle bir araya geldi
Bu içerik 744 kez okundu.
Advert
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci gençlik buluşmaları kapsamında gençlerle bir araya geldiği programda, gençlere ülke olarak sıkıntılı günlerden geçtiklerini belirterek sıkıntılı sürecin iyi bir şekilde sonlanması için çok çalışılması gerektiğini söyledi.
Ekinci bir araya geldiği gençlerle yaklaşan referandum öncesi istişarede bulundu. Yaklaşan referandum süreci öncesi, merkezi hükumetin gençlere verdiği önemi ve yatırımları anlatan Ekinci, gençlerden gelen sorulara da içtenlikle cevap verdi. Yeniden büyük Türkiye için gençlik buluşmaları programında gençlerle bir araya gelen Ekinci, yeni anayasada seçilme yaşının 18’e indirilmesinin muhalefet tarafından eleştirilmesinin yanlış olduğu vurgusunu yaptı.
“Bir araya gelip dışarıdaki tehlikenin farkına varmak gerekir”
Ekinci konuşmasının devamında, yerel yöneticiler olarak gençlere çok önem verdiklerini aktararak, “19,4 yaş ortalamasına sahip bir ilçenin belediye başkanıyız ve burada en çok hizmet götürmemiz gereken kesimin gençler olduğunuz biliyoruz. Şu anda ilçemizde 17 spor salonu bulunuyor sporun, tarihin, kültürün araç olması kaydı ile gençlerimizi bu salonlarımıza alıyoruz. Antrenörler nezaretinde onlara değerler eğitimi, bu vatana aidiyet duygularını perçinleyecek eğitimler veriyoruz. Daha sonra bir sokak abisi veya bir mahalle abisi olarak oradan yerel anlamda liderler çıkartarak bizim arzuladığımız gibi bir gençliği oluşturma gibi bir hedefimiz var. Gençler sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz bu sıkıntılı sürecin iyi bir şekilde sonlanması adına da çok çalışmamız gerekiyor. Ülke olarak bulunduğumuz coğrafya çok sıkıntılı bir coğrafya ama bu sıkıntılı coğrafyayı yine sıkıntılardan kurtaracak olan yine bizim birlik ve beraberliğimizdir. Biz gençler eğer bir şekilde bir araya gelip dışarıdaki bu tehlikelerin farkına varırsak sıkıntıların bertaraf edilmesi konusunda işte bu tarz programların sayısını arttırırsak emin olun çok aydınlık yarınlar bizi bekler” şeklinde konuştu.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ