Advert
Advert

Başkan Demirkol’dan kırsala hizmet çıkarması

Haliliye Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında hummalı şekilde sürdürülen yol yapım çalışmaları kapsamında 137 kırsal mahallenin 101’inde çalışmalar tamamladı..

Başkan Demirkol’dan kırsala hizmet çıkarması
Bu içerik 755 kez okundu.
Advert
Haliliye Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında hummalı şekilde sürdürülen yol yapım çalışmaları kapsamında 137 kırsal mahallenin 101’inde çalışmalar tamamladı.
Fen İşleri Müdürlüğü, Haliliye genelinde 32 merkez ve 137 kırsal mahallede çalışmalarını yeni yol açma, yol yapım ve bakım onarım şeklinde aralıksız devam ettiriyor. Alt yapı durumuna göre kilitli beton parke veya stabilize şeklinde yol yapım çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, yaptığı çalışmalarla da ilçe genelindeki halkın taktirini topluyor.
Stabilize yol yapım çalışmaları kapsamında kırsal mahallelerde 5 ekiple aynı anda çalışma yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Balkatan, Üçgöze ve Aşağıvarlıca mahallelerinde çalışmalarını tamamladı. Ekipler, İkiağız ve Kaygılı mahalleleri ile Balkatan Mahallesi Denizci Sokak ve Aşağıvarlıca Mahallesi Yukarıvarlıca Sokakta çalışmalarını devam ettiriyor.
Balkatan Mahallesi sakinlerinden Hüseyin Akan, “Haliliye Belediyesi yetkililerine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yollarımız yapıldı, herhangi bir sıkıntımız yok” dedi.
İkiağız Mahalle Muhtarı Osman Bakış ise yol yapım çalışmamalarının devam ettiğini hatırlatarak, “Mezralarımızda bugün itibari ile yol yapım çalışmalarımız başlamıştır. Başkanımız Fevzi Demirkol’a çok teşekkür ediyoruz. Daha önce mezralarımıza girip çıkmamız sıkıntıydı. Allah razı olsun kendisinden” diye konuştu.
Kaygılı Mahallesi Muhtar Azası Aziz Kırmızı, yapılan yol yapım çalışması sebebiyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür etti. Üçgöze Mahalle Muhtarı Cemil Kırmızı ise “Özellikle Başkanımız Fevzi Demirkol, Fen İşleri Müdürlüğü ve Ekiplerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu hizmeti bizlere sundukları için” dedi.
Öte yandan merkez ve kırsalda yol ağını sürekli genişleten Haliliye Belediyesi 137 kırsal mahalleden 101’inde stabilize yol yapım çalışmalarını tamamladı.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ