Advert
Advert

Veteriner Hekimler Oda Başkanları Harran Üniversitesinde toplandı

Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesinde “Bölge Veteriner Hekimler Oda Başkanlarıyla Veteriner Fakültesi Öğrencilerinin Buluşması” programı gerçekleştirildi..

Veteriner Hekimler Oda Başkanları Harran Üniversitesinde toplandı
Bu içerik 1298 kez okundu.
Advert
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesinde “Bölge Veteriner Hekimler Oda Başkanlarıyla Veteriner Fakültesi Öğrencilerinin Buluşması” programı gerçekleştirildi.

Veteriner Fakültesi ve Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odası işbirliği ile düzenlenen program, Eyyübiye Yerleşkesi Mehmet Akif Ersoy konferans salonunda yapıldı.

Programa, Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odası Başkanı Abdullah Açıkgöz, Diyarbakır Veteriner Hekimler Odası Başkanı Serhat Aslan, Mardin Veteriner Hekimler Odası Başkanı Muharrem Çakar, Gaziantep Veteriner Hekimler Odası Başkanı Yunus Özdede ve Adıyaman Veteriner Hekimler Odası Başkanı Orhan Öztürk konuşmacı olarak katıldı.

Programın açılışında söz alan Harran Üniversite Veteriner Fakültesi dekanı Prof. Dr. Mehmet Avcı, Veteriner açığı olduğuna dikkat çekerek öğrencilere, “Üniversite de çalışmak için alanları olduğu gibi serbest çalışmak isteyenler için Veteriner Hekimler Odası Başkanlarıyla tarafından bilgilendirileceksiniz” diye konuştu.

Moderatörlüğünü Prof.Dr. Mehtap Gül Altaş’ın yaptığı etkinliğe, Dekan Prof. Dr. Mehmet Avcı, öğretim elemanları, sivil toplum kuruluşu yetkilileri ve öğrenciler katıldı. Panel şekilnde yapılan program yaklaşık 2,5 saat sürdü. Programda oda başkanları tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Program karşılıklı soru cevap şeklinde devam etti.

Etkinlik sonunda, üniversitemiz öğretim üyeleri tarafından konuşmacılara plaket takdim edildi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.