Advert
Advert

Çiftçi’nin halk oylaması mesaisi sürüyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, hafta içerisinde ilçelerde anayasa değişikliğini anlatırken, hafta sonları da şehir merkezinde yaptığı ziyaretlerle referandum çalışmalarını sürdürüyor..

Çiftçi’nin halk oylaması mesaisi sürüyor
Bu içerik 646 kez okundu.
Advert

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, hafta içerisinde ilçelerde anayasa değişikliğini anlatırken, hafta sonları da şehir merkezinde yaptığı ziyaretlerle referandum çalışmalarını sürdürüyor.
Çiftçi, hafta sonu tarihi çarşılar bölgesine ziyaretler gerçekleştirerek burada esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Anayasa değişikliği hakkında esnafla sohbet ederek değişen maddeler hakkında vatandaşları bilgilendiren Çiftçi, "aydınlık bir Türkiye için halk oylamasında evet dememiz lazım" dedi.
Gezisi sırasında vatandaşlarla da buluşan Çiftçi, "biz büyük bir aileyiz. Şanlıurfa halkımız her zaman hükümetinin yanında yer almıştır. Aldığımız görüşlerin tümü evet yönündedir. Tüm bunlar aslında halkımızın istikrarı ve aydınlık bir geleceği gördüğünün kanıtıdır" diye konuştu.
“Hollanda’ya tepki
Başkan Çiftçi tarihi çarşılar bölgesindeki ziyaretlerinin ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen buluşma programına katıldı. Buradaki kısa konuşmasında Hollanda’da yaşanan olaylara değinen Çiftçi, "Hollanda’da yaşanan olayları kınıyoruz. Tüm yaşananların aslında Türkiye’nin gelişmesinden rahatsızlık duyan dış güçlerin ortaya attığı olaylardır. Hollanda’da haddi olmadan bize kafa tutmaya çalışıyor. Alanı Şanlıurfa’nın bizim bir buçuk katı kadar bir ülke. Tabi ki kendini demokrasinin havarisi sanan, insan hakları ve hukuku üstün kıldığını söyleyen Avrupa kıtasının bu olayları hiç bir hukukla, demokrasiyle, insan hakları ile ve diplomasi ile açıklanamaz. Bu Türkiye’mizin güçlendiğini, şahlandığını ve 16 Nisanda milletimizin doğru karar vereceğini, 16 Nisanla birlikte bu ülkenin bağımsızlığını artık yaşayacağını gösteriyor. 16 Nisanla anayasa değişikliği yaşanacak ve böylelikle hükümet sistemimizi değiştiriyoruz. Parlamenter sistemden cumhurbaşkanlığı sistemine geçiliyor. Bu Türkiye sınırlarında geçerli, peki birilerine ne oluyor onları anlamış değiliz. İşte bu sistem milleti ayağa kaldıracak ve istikrar daha da artacak" şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.