Advert
Advert

Akçakale’nin referandum hedefi büyük

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, 16 Nisanda yapılacak referandumda ilçe halkından rekor düzeyde evet oyu beklediklerini ifade ederek, “Hedefimiz Türkiye birinciliği. Ancak, en kötü ihtimalle ilk 3’te yer alacağımızı düşünüyorum” dedi..

Akçakale’nin referandum hedefi büyük
Bu içerik 1687 kez okundu.
Advert
Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, 16 Nisanda yapılacak referandumda ilçe halkından rekor düzeyde evet oyu beklediklerini ifade ederek, “Hedefimiz Türkiye birinciliği. Ancak, en kötü ihtimalle ilk 3’te yer alacağımızı düşünüyorum” dedi.
Anayasa değişikliği paketi ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatmaya devam eden Başkan Ayhan, bu kez muhtarlarla bir araya geldi. Ayhan, Akçakale Belediyesi Meclis Salonunda 25 mahalle muhtarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, anayasa değişikliği paketindeki 18 maddeye tek tek değindi. Mahalle muhtarlarının tamamından evet sözü alan Ayhan, muhtarlara içerisinde referanduma yönelik bilgilendirme broşürleri ve kitapçıklarının yer aldığı çantalar dağıttı. Muhtarların mahalleleri ile ilgili sorun ve taleplerini de dinleyen Başkan Ayhan, “İlçemize bağlı 115 mahallemiz var. Bu mahallelerimizi 4 bölüme ayırdık ve bu gruplarla her hafta ayrı ayrı bir araya geliyoruz. Toplantıda muhtarlarımıza form dağıtıp, hem ŞUSKİ hem Büyükşehir Belediyesi hem de ilçe belediyemizden isteklerini yazmalarını istiyoruz. Daha sonra bu notları bir araya getirip, sorunları çözmeye, talepleri karşılamaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Akçakale için belirledikleri referandum hedefini de açıklayan Ayhan, “Her zaman söylüyorum. Akçakale kararını verdi. Biz yine de toplantılarımızı yapıyoruz. Türkiye genelinde hedefimiz, en yüksek evet oranıyla birinci olmak. Ama olmazsa en kötü ihtimalle ilk 3’te yer alacağımızı düşünüyorum. Ben bir kez daha bizleri kırmayıp toplantımıza teşrif eden muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Toplantıya katılan muhtarlar adına konuşan Cevher Mahalle Muhtarı İbrahim Daş ise, her zaman olduğu gibi referandum sürecinde de Başkan Ayhan’ı yalnız bırakmayacaklarını ifade ederek, “Daha güçlü Türkiye için kararımız evet” diye konuştu.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.