Advert
Advert

Ekinci evet seçim bürosunun açılışını yaptı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 16 Nisanda yapılacak olan referandum seçimi öncesi çalışmaların yapılacağı evet bürosunun açılışını gerçekleştirdi..

Ekinci evet seçim bürosunun açılışını yaptı
Bu içerik 1404 kez okundu.
Advert
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 16 Nisanda yapılacak olan referandum seçimi öncesi çalışmaların yapılacağı evet bürosunun açılışını gerçekleştirdi.
16 Nisanda yapılacak olan halk oylaması için il genelinde açılan seçim bürolarına bir yenisi daha eklendi. Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Mahmut Çadırcı tarafından kurulan seçim bürosunun açılışını Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci yaptı. Karakoyunlu Mahallesindeki büro açılışına Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Yoğun katılımla açılışı gerçekleştirilen seçim bürosu, evet için destek çalışmasının startını verdi.
Büronun açılışında açıklamalarda bulunan Ekinci, “öncelikle referandum kararının evet kararının net bir şekilde ortaya konulacağı ve böyle bir seçim bürosunu açtığımdan dolayı Çadırcı ailesine teşekkür ediyorum. Tabi önemli bir süreçten geçiyoruz ve bu süreçten geçerken de sizlerin de takdir edeceği gibi bu süreyi sekteye uğratmaya çalışanlarda var neden öyle bir anayasa değişikliğine ihtiyaç duyuldu önce onu öğrenmek gerekir. Buna bir kaç mukayese ile değinecek olursak bakın 94 yılda 65 hükümet kurulmuş Türkiye Cumhuriyetinde ise hükümet sayısı 65’tir. 15 ayda bir hükümet kurulmuş ama 230 küsur yıllık Amerika başkanlık tarihinde 45 başkan gelmiş. 15 Ayda sizlerin de takdir edeceği gibi ciddi anlamda hizmet bekleyen Ülke insanı enerjisini seçimlere vermiştir, Hükümet değişikliğine vermiştir değişik şekillerde enerjisini harcamıştır. Şunu diyebilirsiniz Ak Parti 2003’den sonra iktidara geldikten sonra 15 ayda bir hükümet olmadı ne gereği var diyenler olabilir. Değerli dostlar Ak Partinin bu hizmet yolculuğunda sadece günü kurtarmak değil geleceği de garanti altına almak ister. Bu yüzden 16 Nisanda yapılacak olan seçimler ülkenin geleceği için büyük önem taşıyor. İnşallah bu seçimden de zaferle ayrılırız" ifadelerini kullandı.
Belediye Meclis Üyesi Mahmut Çadırcı da büro açılışında kendilerini yalnız bırakmayıp açılışa teşrif eden herkes teşekkür etti.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ