Advert
Advert

Demirkol Bozovalılardan evet için destek istedi

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Bozova ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek 16 Nisanda yapılacak halk oylamasında evet için destek istedi..

Demirkol Bozovalılardan evet için destek istedi
Bu içerik 715 kez okundu.
Advert
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Bozova ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek 16 Nisanda yapılacak halk oylamasında evet için destek istedi.
Demirkol, Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında Bozova’da vatandaşlarla bir araya geldi. İlçedeki esnaf ve vatandaşlarla görüşen Demirkol, Cumhurbaşkanlığı Hükumet sisteminin yararlarından bahsederek, 16 Nisanda evet için destek istedi. Esnaf ve vatandaşlarla tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Demirkol, 16 Nisanın sadece Türkiye’nin geleceği değil, mazlum milletlerin geleceği de olduğunu ifade etti. 16 Nisandaki Cumhurbaşkanlığı Hükumet sistemiyle ilgili halk oylaması ümmetin de umudu, mazlum milletlerin de umudunu belirleyecek bir tarih olacağını vurgulayan Demirkol, bu nedenle halk oylamasında evet tercihinin kullanılması gerektiğini söyledi.
Esnaf ziyareti programında Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve AK Partili teşkilat üyeleri de Demirkol’a eşlik etti.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
KARAKÖPRÜ'DE LİSELER ARASI FUTBOL ŞÖLENİ TAMAMLANDI
KARAKÖPRÜ'DE LİSELER ARASI FUTBOL ŞÖLENİ TAMAMLANDI
KARAHANTEPE’YE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
KARAHANTEPE’YE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ