Advert
Advert

Harran ve Akçakale ilçe mezarlıkları onarılıyor

“Ölüsüne saygısı olmayanın dirisine saygısı olmaz” söylemiyle yola çıkan büyükşehir belediyesi ilçe mezarlıklarında genişletme, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor..

Harran ve Akçakale ilçe mezarlıkları onarılıyor
Bu içerik 901 kez okundu.
Advert
“Ölüsüne saygısı olmayanın dirisine saygısı olmaz” söylemiyle yola çıkan büyükşehir belediyesi ilçe mezarlıklarında genişletme, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.
Akçakale ve Harran ilçe mezarlığında bakım ve onarım çalışmaları yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Harran ilçe mezarlığında köklü değişimler yaptı. İlçe mezarlığının duvarlarını nahit Urfa taşı ile yenileyen ekipler, mezarlık içerisinde gasilhane ve idari binanın da malzeme ihtiyaçlarını karşıladı.
Köklü değişimler yapılıyor
Büyükşehir yasasıyla birlikte ilçe mezarlıklarının da Büyükşehir Belediyesi bünyesine alınması Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini harekete geçirdi. Ekiplerin yaptığı planlama çerçevesinde ilçelerde mezarlık ihata duvarı onarımının yanı sıra mezarlık içerisinde yürüme yolları, çeşmeler ve gasilhane inşa ediliyor. Tüm ilçelerde çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekipleri, Bozova, Halfeti, Akçakale, Harran ve Hilvan’da çalışmalarda sona yaklaşılırken diğer ilçelerde ise planlanan çalışmalara başlanacağı bildirildi.
Ekipler mezarlıklarda yürüme yolları, çeşmeler ve gasilhanenin yanı sıra bakım ve temizliği ile mezarlıkların iyileştirilmesini de sağlıyor.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ