Advert
Advert

BAŞKAN EKİNCİ BİNİZEYD AŞİRETİYLE BİR ARAYA GELDİ

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Muradiye Mahallesinde Binizeyd aşireti mensuplarının yoğun katılım gösterdiği referandum istişare toplantısında ‘Evet’ için destek istedi.

BAŞKAN EKİNCİ BİNİZEYD AŞİRETİYLE BİR ARAYA GELDİ
Bu içerik 1563 kez okundu.
Advert

16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi çalışmalarına ara vermeden devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, birçok kesimle görüşerek ‘Evet’ için destek istiyor. Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan vatandaşlarla görüşen ve destek isteyen Başkan Ekinci’ye vatandaşlar da yoğun ilgi gösterip seçim öncesi destek sözü veriyor. Bölgenin önemli aşiretlerinden biri olan Binizeyd aşireti mensuplarıyla da bir araya gelen Başkan Ekinci, tam destek sözü aldı. Muradiye Mahallesinde yapılan istişare toplantısına Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kanaat Önderlerinden Mehmet Çoban, Meclis Üyesi Mehmet Hamit Aksoy, Hüseyin Yıldırım, Abdulkadir Bağış, Ali Kılıç, Muhtar Mehmet Alak ile hem merkez hem de kırsalda muhtar olan Binizeyd aşiretine mensup muhtarlar ile aşiret mensupları katıldı. Yoğun katılımın olduğu istişare toplantısında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, aşiret üyelerine verecekleri destek için şimdiden teşekkür etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Binizeyd aşireti mensuplarına yönelik yaptığı konuşmada şunları söyledi;” Büyüklerimiz geçmişteki sıkıntıları görmüşlerdir, gençlerimize bizim anlatmamız gerekiyor. Olay basit bir Evet , Hayır meselesi değil emin olun değil. Bakın hayır diyenler kimler; Kandil  Hayır diyor, DEAŞ hayır diyor, FETÖ hayır diyor, DHKP-C hayır diyor, Almanya, Hollanda ve diğer zalim ülkeler hayır diyor. Bunların duruşunu gördüğümüzde bile evet dememiz için yeterlidir aslında. Ne kadar güçlü olursak bize karşı olan şer bloğu o kadar zayıflayacaktır bunun farkına varalım. Çünkü ben Müslümanım  diyen bir lider ve ümmetin lideri olarak gördüğümüz bir liderden dolayı. Bu liderde 2003 yılından bu yana iktidara geldiğinden bu yana millete hizmet yolunda devasa hizmetler ortaya koydu. Barış ve kardeşlik adına her türlü inisiyatifi aldı. Kefenini koltuğunun altına alıp o şekilde yola çıktı. 367 ile devirmek istediler deviremediler.  E muhtıra, parti kapatma, gezi olayları 17-25 Aralık süreci ve hepsinden de daha şiddetlisi 15 Temmuz süreci ile devirmek istediler ama başaramadılar. İnşallah 16 Nisan’da çıkacak ‘Evet’ ile daha güçlü bir ülke olacaktır. “

Aşiret mensuplarından ‘Evet’ için destek isteyen Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ise,”Böyle toplantılarda sizler ile beraber olmak gerçekten bizim için mutluluk. Bu toplantının amacı belli değerli hemşerilerim bu 16 Nisan'da referandum var ben kardeşiniz olarak evet diyene de hayır diyene de saygı duyan bir kişiyim. Hepinizden Allah razı olsun ama bir defa bunları izah etmek lazım niye Evet, Eger biz evet'i çok iyi izah edersek inanıyorum ki Urfa'nın yüzde 85'i evet'i verecektir Allahın izni ile. “dedi.

Binizeyd aşireti mensubu Ak Parti Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Mehmet Hamit Aksoy da,”Malumunüz 16 Nisan'da Evet çalışması var biz Evet diyeceğiz bütün binizit 15 Bin blok oyu ile Evet diyoruz. Biz kararımızı eskiden, ezelden vermişiz ve devamlı evet diyeceğiz. Bugün bizim güzide Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci davetimize teşrif etmiştir. ben herkesi sevgi ile muhabbet ile selamlıyorum.” Şeklinde konuştu. 

BAŞKAN EKİNCİ BİNİZEYD AŞİRETİYLE BİR ARAYA GELDİ Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Binizeyd aşireti Eyyübiye Belediyesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ