Advert
Advert

AK Vekil Yıldız, " 16 Nisan'da Darbe Anayasasına Son Vereceğiz"

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, referandum çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Vekil Yıldız,
Bu içerik 1397 kez okundu.
Advert

Suruç ilçesi başta olmak üzere il genelinde çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Suruç ilçesine bağlı Taşlı kuyu Mahallesini ziyaret ederek 16 Nisan’da EVET oyu verilmesi için destek istedi.

 

Taşlı kuyu mahallesinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Vekil Yıldız, Ülkemizin geleceği için, gençlerimizin geleceği için 16 Nisan'da Evet diyerek bu tarihi referandumda üzerimi düşeni yapalım. Gençlerimiz hatırlamayabilir ama ülkemiz koalisyon dönemlerinden çok çekti, hep geriye gitti. Memur maaşlarının bile ödenemediği günler yaşadık. Hastane kuyruklarının, ilaç kuyruklarının, tüp kuyruklarının olduğu yılları yaşadık. Ama 2002'den beri gelişen, büyüyen, kalkınan bir Türkiye var. Bu kazanımların devamı için, ülkede çift başlılığın son bulması için, darbe heveslilerin darbe heveslerinin son bulması için bu halk oylamasında Evet demeliyiz. Siz değerli hemşerilerimden ricam 16 Nisan günü sandığa gidip ülkenin geleceği için Evet için oy kullanmanızdır “dedi.

 

Taşlı kuyu mahalle muhtarı Recep Bulut ise, Sayın vekilimiz ilk günden beri hep yanımızda oldu. Derdimizle dertlendi, sevincimize ortak oldu. Ülkemizin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için bizlerde 16 Nisan'da Evet diyeceğiz “dedi.

AK Vekil Yıldız AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız Taşlı kuyu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ