Advert
Advert

Büyükşehir yetimler ile iftarda bir araya geldi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla düzenlediği geleneksel iftar programında yetim çocuklar ve ailelerini aynı sofrada bir araya getirdi..

Büyükşehir yetimler ile iftarda bir araya geldi
Bu içerik 831 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla düzenlediği geleneksel iftar programında yetim çocuklar ve ailelerini aynı sofrada bir araya getirdi.
Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği iftar programına Şanlıurfa Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, belediye meclis üyeleri ile yaklaşık bin yetim çocuk ve aileleri katıldı.
Yetimlerin emanet olduğunun altını çizen Şanlıurfa Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz, "Şehitlerimizin yakınları, gazilerimizin yakınları, yetimler, öksüzler, sizler hepiniz bizlerin emanetisiniz. Bu Ramazan ayında mübarek günde manevi değerlerin en üst seviyeye çıktığı bu ayda özelikle Şanlıurfa’da peygamberler şehrinde sizlerle oruç açmak çok güzel. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.
Yetimlere ve öksüzlere el uzatmanın önemine değinen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, "Bir milletin yetimleri o milletin emanetleridir. Hele hele bu yetimler şehitler vasıtasıyla gelmiş olanlar ise onlarda bu milletin namusudur. Şehitlerin emaneti millet olarak hepimizin namusudur. Hepimizin geleceğidir. Hepimizin kendi öz evladından öte olandır. Hayat paylaşmayla önemli, paylaşmayla değerli ve paylaşmayla kıymetlidir. Dinimizde paylaşmanın infak etmenin lezzetini bize tattıran mukaddes bir dindir. Eğer paylaşmayı, öksüze ve yetime sahip çıkmayı becerebilirsek bu dünyada hiç bir sıkıntı kalmaz. Buradaki her çocuğu kendi öz evladımız gibi görerek onlara ana baba şefkatini göstermemiz lazım" diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.