Advert
Advert

URFA'YA BÜYÜK AYIP

Harran Kaymakamlığı Marka Şehir Harran etkinlikleri kapsamında düzenlenen 2. Geleneksel Her An Harran foto maratonu düzenleyecek, lakin bu konu ile ilgili hiç bir yerel görüş alınmamış. Eee ne demişler; Urfalı, Urfalıyı hafif tartar...

URFA'YA BÜYÜK AYIP
Bu içerik 3976 kez okundu.
Advert

Bu durumla ilgili dernek yetkililerince yapılan açıklama ise şöyle;

 

Harran Kaymakamlığı Marka Şehir Harran etkinlikleri kapsamında düzenlenen 2. Geleneksel Her An Harran foto maratonu düzenleyeceğini öğrenmiş bulunmaktayız.

Harran Kaymakamlığının bu fotomaratonu düzenlerken Şanlıurfa’da bulunan herhangi bir dernekle görüşmeden ve geçen yıl yapılan Her An Harran 1. Fotomaratonda yaşanan olumsuzluklar ve yarışma sonucunun fotoğraf camiasında tüm eleştirelere rağmen bu yılda düzenlemeyi aynı şahsa vermesi ve Tunceli foto maratonundaki tüm jürileri Harran’a çağırıp bu ekibi jüri üyesi olarak seçmesi Şanlıurfa açısından son derece ayıp  ,manidar ve yıllardır Şanlıurfarfa’da bu işi yapan ustalara hakaret olarak kabul ediyoruz. Bu konuda daha söyleyecek birçok sözümüz olduğunu hatırlatıyoruz.

Şanlıurfa’daki Resmi Kurum ve Kuruluşların Urfalı,  Urfalıyı hafif tartar gözünü bir kez daha tasdik edilmiştir. Buradan Şanlıurfalı Bakanımız A. Eşret Fakıba’ya ve Akparti Şanlıurfa Millet Vekillerine , Akparti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ,ve Şanlıurfa Valimiz Sayın Abdullah ERİN’i göreve davet ediyoruz.

Kurumların Urfa’yı ve Urfalı görmezlikten gelmesini protesto ediyoruz.

 

 

                                                                                   15.08.2017

                                                                               Bünyamin ÇADIRCI

                                                                                  SURETİ ALEM URFA TEMSİLCİSİ

harran kaymakamlığı suret-i alem fotoğrafçılık urfa şanlıurfa
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
KARAKÖPRÜ'DE LİSELER ARASI FUTBOL ŞÖLENİ TAMAMLANDI
KARAKÖPRÜ'DE LİSELER ARASI FUTBOL ŞÖLENİ TAMAMLANDI
KARAHANTEPE’YE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
KARAHANTEPE’YE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ