Advert
Advert

Efsane futbolcular hükümlülerle buluştu

Adalet Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan “Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor” projesi kapsamında Türk Futbolunun unutulmaz isimleri hükümlülerle bir araya geldi..

Efsane futbolcular hükümlülerle buluştu
Bu içerik 3047 kez okundu.
Advert

Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Ramazan Okan, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcıvekili Alper Uğurer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Yılmaz Topal, 2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Erdem Türedi ve çok sayıda kurum yetkilisinin de katıldığı organizasyonda efsane futbolcular, düzenlenen panelde bilgi ve birikimlerini paylaştı.
Hükümlülerin sorularını da cevaplayan efsane futbolcular, daha sonra düzenlenen gösteri maçında hünerlerini sergiledi. Ceza İnfaz Kurumu Kapalı Spor Salonu’nda hükümlülerle maç yapan efsane futbolcular, izleyenlerden büyük alkış aldı. Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından Cumhuriyet Başsavcıvekili Alper Uğurer, projede emeği geçenlere ve efsane futbolculara günün anısına ceza infaz kurumu hükümlüleri tarafından özel olarak hazırlanan plaketleri taktim etti. Efsane futbolcular adına konuşan Ali Gültiken, “Şanlıurfa’da sizlerle bir arada olmaktan son derece mutlu olduk. Bu projeyi önemsiyoruz. Hükümlülerin bundan sonraki hayata adapte olabilmeleri için yapılan çalışmalara katkıda bulunabilmek için buradayız” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN ETKİLİ KARLA MÜCADELE
HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN ETKİLİ KARLA MÜCADELE
Kış Aylarında Eklem ve Kas Ağrılarına Dikkat.
Kış Aylarında Eklem ve Kas Ağrılarına Dikkat.