Advert
Advert

Demirkol’dan Ortopedik Engelliler Derneği ile ortak çalışma

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, çevrelerinde ihtiyaç sahibi kişilere dağıtmaları için Ortopedik Engelliler Derneği’ne kırtasiye yardımında bulundu..

Demirkol’dan Ortopedik Engelliler Derneği ile ortak çalışma
Bu içerik 649 kez okundu.
Advert

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, çevrelerinde ihtiyaç sahibi kişilere dağıtmaları için Ortopedik Engelliler Derneği’ne kırtasiye yardımında bulundu.
Başkan Fevzi Demirkol, Ortopedik Engelliler Derneği Şanlıurfa Şubesini ziyaret etti. Başkan Demirkol’u, Dernek Başkanı Hüseyin Şat ve dernek üyeleri karşıladı. Dernek üyelerinin çevrelerinde ihtiyaç sahibi olan öğrencilere dağıtmaları amacıyla derneğe kırtasiye malzemeleri getiren Başkan Demirkol, malzemeleri Dernek Başkanı Şat’a teslim etti. Başkan Fevzi Demirkol’a, dernek üyeleri adına teşekkür eden Dernek Başkanı Hüseyin Şat, yaptığı açıklamada, “Engelli dostu Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, her zaman yanımızda olmuştur. Gıda yardımı olsun, kırtasiye yardımı olsun, gezi programlarında her zaman yanımızdadır. Allah razı olsun” dedi.
Başkan Fevzi Demirkol ise yaptığı açıklamada engellilerin önündeki tüm engelleri kaldırmanın vazifeleri olduğunun altını çizerek, “Haliliye Belediyesi olarak halkımızın tümünün hizmetinde olmak istiyoruz ve halkımızın tümünün hizmetindeyiz. Bu vesileyle her yaştan engelli, engelsiz, cinsiyet ayrımı yapmadan bütün kesimlerin hepsinin hizmetindeyiz. Engelli kardeşlerimiz, bize geçmiş yıllardan beri çalışmalarımızda destek vermektedir. Haliliye Belediyesinin çalışmalarına engelli kardeşlerimiz de katkıda bulunmaktadır. Okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerimize kırtasiye desteğimiz devam etmektedir. Engelli kardeşlerimiz, kırtasiye desteğini kendi çevrelerindeki, mahallelerindeki öğrencilere dağıtacaklardır” şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti