Advert
Advert

Mescidi Nebevi’deki İsrailli blogger tepki çekti

Suudi Arabistan’ın Medine kentindeki Mescid-i Nebeviye girip içinden çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlayan İsrailli blog yazarı Ben Tzion, büyük tepki çekti..

Mescidi Nebevi’deki İsrailli blogger tepki çekti
Bu içerik 969 kez okundu.
Advert

Suudi Arabistan’ın Medine kentindeki Mescid-i Nebeviye girip içinden çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlayan İsrailli blog yazarı Ben Tzion, büyük tepki çekti.
İsrailli blogger Ben Tzion, geleneksel Arap kıyafeti giyerek Suudi Arabistan’da bulunan Mescidi Nebeviye girdi ve çektiği fotoğrafları, instagram hesabından yayınladı. Suudi Arabistan ile İsrail arasında ilişkilerin olduğuna ilişkin açıklamaların yapıldığı bir sırada İsrailli blog yazarının Mescid-i Nebevi’de çekildiği fotoğraflarının yayılması, sosyal medyada yoğun tepkilere neden oldu. Sosyal medyada Mescidi Nebevi’de bir Siyonist isimli hastag açılarak İsrailli blogger Ben Tzion’un yaptıkları kınandı.
Ben-Tzion çok sayıda Suudi aktivist ve medya ile görüştü. Ben -Tzion bir Suudi Arabistanlı aktiviste gönderdiği mesaj şu ifadeleri kullandı:
"Kıymetli kardeşim Abdulaziz, bizim neslimiz Yahudiler ile Arap dünyası arasında sonsuza kadar sürecek bir köprü kurmalı. Orta doğuda genel barışı sağlamak için Suudi Arabistan ile İsrail yan yana durmalı. ’Daha büyük bir Ortadoğu.’”
Öte yandan, Suudi Arabistan kanunlarına göre gayri Müslümlerin Mekke ve Medine-i Münevvere girmesi yasak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ