Bakan Koca 5 ilden bahsetti. Şanlıurfa ilk 5 il içinde

Bakan Koca 5 ilden bahsetti. Şanlıurfa ilk 5 il içinde

Türkiye’de korona virüsten son 24 saatte 17 kişi hayatını kaybederken, 931 kişiye korona virüs tanısı konuldu.

SAĞLIK - 2020-07-20 22:03:33 Bu içerik 1021 kez okundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, SON ÜÇ GÜNDÜR ortalama günlük vaka sayısı EN YÜKSEK beş ilimiz: İstanbul, Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa, Bursa. EN DÜŞÜK 5 ilimiz: Artvin, Bilecik, Tunceli, Edirne, Bayburt. Tunceli, Nevşehir, Kastamonu, Artvin ve Aksaray'daysa şu an pnömonili hastamız yok. dedi

Koca ayrıca Trabzon’da bir kına gecesinde gelin dahil 35 kişinin karantinaya alındığını belirterek, "Düğünleri hastalık, yoğun bakım izlemesin” dedi.
Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Vakaların en çok görüldüğü illerden Diyarbakır’da iki gün önce yapılan düğünde 70 kişinin kol kola ve maskesiz halay çektiği öğrenildi. Trabzon’da ise gelin dâhil bir kına gecesine katılan 35 kişi karantinaya alındı, düğün ertelendi. Düğünleri hastalık, yoğun bakım izlemesin” ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
dizaynurfa.com - haycom.net - guncelurfa.com