KARAKÖPRÜ’DE YENİ YOL ATAĞI

KARAKÖPRÜ’DE YENİ YOL ATAĞI

Karaköprü Belediyesi hızla gelişen ve büyüyen ilçede ihtiyacı karşılamak için yeni yol açma çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürürken, Seyrantepe Mahallesinde yeni açılan yolun altyapısı tamamlanana kadar kullanılması için stabilize malzeme serimi yapılıyor

İLÇE HABERLERİ - 2023-07-06 12:38:18 Bu içerik 271 kez okundu.

Advert

Şanlıurfa'nın gelişen yüzü Karaköprü’de yeni yol ihtiyacını gidermek ve talepleri karşılamak için çalışan Karaköprü Belediyesi yeni yol açma atağını aralıksız sürdürüyor.  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin her geçen gün büyüyen mahallesi Seyrantepe'de muhtelif yerlerde yeni yollar açarak vatandaşların ulaşım ihtiyacını karşılıyor.

Açılan yolların alt yapı çalışmaları tamamlanana kadar stabilize malzeme serilerek kullanıma açılırken, alt yapısı tamamlandıktan sonra kilitli parke döşenerek vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Vatandaşa en iyi hizmeti götürmek için durmadan çalıştıklarını söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçenin her tarafında gerekli görülen yerlerde yeni yollar açmayı sürdürdüklerini kaydetti.

Başkan Baydilli, "Her geçen yıl önemli bir büyüme gerçekleştiren ilçemizde doğal olarak yeni ihtiyaçlar meydana geliyor. İlçemizin hızla gelişen ve büyüyen mahallelerinden olan Seyrantepe'de ihtiyaçlar dâhilinde yeni yollar açıyoruz, alt yapısı biten yolları kilitli parkeyle döşüyoruz. Tabi diğer mahallelerimizde de ihtiyaçlara bağlı olarak program dâhilinde yol çalışmalarımız sürüyor.

Yol medeniyettir diyerek ilçemizin her mahallesinde ihtiyaçlar dahilinde yol açma ve alt yapısı biten yollarda kilitli parke döşeme çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Fen İşleri ekiplerimiz durmaksızın çalışıyor, ihtiyaç oldukça da çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu

Karaköprü Belediyesi fen işleri ekipleri Seyrantepe'nin yanı sıra Doğukent, Mehmetçik, Güllübağ, Çamlıyayla, Atakent ve Batıkent gibi mahallelerde de yeni yollar açmaya devam ediyor.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
dizaynurfa.com - haycom.net - guncelurfa.com