BÜYÜKŞEHİR TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMI, GALATASARAY İLE KARŞILAŞACAK

BÜYÜKŞEHİR TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMI, GALATASARAY İLE KARŞILAŞACAK

​Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tekerlekli sandalye Basketbol takımı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper ligin ilk karşılaşmasında kendi evinde Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile karşılaşacak.

SPOR - 2023-10-27 15:56:51 Bu içerik 316 kez okundu.

Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tekerlekli sandalye Basketbol takımı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper ligin ilk karşılaşmasında kendi evinde Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile karşılaşacak.

 

18 takımın yer alacağı 2023-2024 Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper lig karşılaşmaları başlıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tekerlekli sandalye Basketbol takımı, ligin ilk maçında Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını konuk edecek.

 

Galatasaray’la karşılaşacak olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tekerlekli sandalye Basketbol takımı, antrenman çalışmasını sürdürüyor. Antrenör Mehmet Garip Aksu, gözetiminde 11 Nisan Spor Salonunda Galatasaray hazırlıklarını sürdüren Şanlıurfa ekibi, sıkı bir çalışma ile antrenmanlarına devam ediyor.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tekerlekli sandalye Basketbol takımı Kulüp Başkanı Serdar Yıldırım, ‘’ 2023 - 2024 sezonu hazırlıklarımıza devam ediyoruz. 6 Şubatta meydana gelen depremlerden sonra ligden çekilmek zorunda kalmıştık. Geçen sezon yarıda kalmıştı. Şuan da heyecan içiresindeyiz. Yeni bir sezon ve yeni bir hayata başlıyoruz. Hafta sonu ligimizin ilk müsabakasına çıkacağız. Rakibimiz Galatasaray takımı güçlü bir takım ancak biz de ev sahibiyiz. Hedefimiz maçtan puan ve puanlar almak” diye konuştu.

 

Takım Antrenörü Mehmet Garip Aksu, ise hafta sonu sezonun ilk maçında Galatasaray ile oynayacakları maç için antrenmanlarını sürdürdüklerini ifade ederek hafta sonu oynanacak Galatasaray müsabakasına tüm halkımızı davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
dizaynurfa.com - haycom.net - guncelurfa.com