HALİLİYE’DE UZMAN PSİKOLOGLAR ÇOCUKLARLA BULUŞTU

HALİLİYE’DE UZMAN PSİKOLOGLAR ÇOCUKLARLA BULUŞTU

​Haliliye Belediyesi bünyesindeki psikologlar, Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında düzenlediği program ile çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Minikler, çeşitli etkinlikler ile doyasıya eğlendi.

İLÇE HABERLERİ - HALİLİYE - 2023-11-23 08:42:34 Bu içerik 246 kez okundu.

Advert

Haliliye Belediyesi bünyesindeki psikologlar, Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında düzenlediği program ile çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Minikler, çeşitli etkinlikler ile doyasıya eğlendi.

Haliliye Belediyesi kurduğu Psikolojik Destek Birimi ile her kesime dokunmaya devam ediyor.

Psikolojik Destek Biriminde görev alan uzman psikologlar, hem hane ziyaretleri hem de merkez aracılığıyla vatandaşlara desteğini sürdürüyor. Başta gençler ve kadınlar olmak üzere düzenlenen eğitimlerle her zaman yanlarında olan psikologlar, Dünya Çocuk Hakları Gününde ise miniklerle bir araya geldi. Haliliye Belediyesi Kısas Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlik ile psikologlar, çocukların oyun, sevgi, yaşam, eğitim ve düşünme haklarının olduğunu ifade ederek, miniklerin Çocuk Hakları Gününü kutladı. Çeşitli etkinliklerle çocuklarla zaman geçiren ekipler, palyaçolar ve oyunlarla çocukları doyasıya eğlendirdi. Mutlulukları gözlerine yansıyan minikler, düzenlenen etkinlikle keyifli bir zaman geçirdiklerini söyleyerek, Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Öte yandan, Belediye bünyesindeki Psikolojik Destek Biriminden faydalanmak isteyen vatandaşların ise Ahmet Yesevi Milletevine başvurmaları gerektiği ifade edildi.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
dizaynurfa.com - haycom.net - guncelurfa.com