KARAKÖPRÜ’DE RAMAZAN ŞENLİKLERİNDE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

KARAKÖPRÜ’DE RAMAZAN ŞENLİKLERİNDE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

​Ramazan ayını dolu dolu geçirmek isteyen Karaköprü Belediyesi vatandaşlara Ramazan coşkusunu yaşatmak için iftar sonrası etkinliklerine başladı. Çocuklara yönelik gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi

İLÇE HABERLERİ - KARAKÖPRÜ - 2024-03-14 15:38:36 Bu içerik 109 kez okundu.

Advert

Ramazan ayını dolu dolu geçirmek isteyen Karaköprü Belediyesi vatandaşlara Ramazan coşkusunu yaşatmak için iftar sonrası etkinliklerine başladı. Çocuklara yönelik gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi

 

Karaköprü Belediyesi Ramazan ayının coşkuyla geçmesi için Ramazan Şenlikleri etkinliklerine başladı. Özellikle çocukların Ramazan coşkusunu yaşaması için gerçekleştirilen etkinlikte yapılan aktivitelerle çocuklar doyasıya eğlendi.

 

Necmettin Cevheri Gösteri ve Kültür Merkezinde Ramazan şenlikleri için hazırlanan alanda gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar için ödüllü yarışmalar, palyaço, müzikal oyunlar, trambolin ve maskot gösterileri gerçekleştirildi.

 

Yapılan etkinliğe çocuklar ve aileleri büyük ilgi gösterirken, vatandaşlar çocukları için yapılan ve Ramazan sevincini gösteren program için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

 

Karaköprü Belediyesinin ‘Ramazan Şenlikleri’ kapsamında etkinlikleri Ramazan ayı boyunca çeşitli programlarla devam edecek.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
dizaynurfa.com - haycom.net - guncelurfa.com