LİYAKATLI ATAMALAR YAPACAĞIZ

LİYAKATLI ATAMALAR YAPACAĞIZ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Fide dağıtım töreninde haftaya yeni atamalar yapacaklarının sinyalini verdi

ŞANLIURFA - 2024-04-22 16:39:09 Bu içerik 119 kez okundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde kişiye göre makam değil, makama göre liyakatli ve ehliyetli kişileri göreve getirdiklerini ve bu sürecin devam ettiğini aktaran Başkan Gülpınar, ‘’Belediye bünyesinde yeni bir yapılanma içine de gideceğiz. Daha efektif daha kullanılabilir, daha Proaktif bir belediye yapılanması için şu anda kolları sıvamış durumdayız.

Burada bazı dairelerde bazı değişiklikler olacak. Kişiye özel daire veya makam değil de makama özgü kişiler ve kaliteli, liyakatli, ehliyetli arkadaşlar üzerinden bir yapılanma anlayışı güdüyoruz. İnşallah bununla ilgili önümüzdeki günlerde belediyenin yeniden yapılanmış halini İlk meclis toplantımıza getireceğiz. Buna gerçekten ihtiyaç var. Burada bizim için en önemli olan bir kere bu israfı önlemek, hakikaten bu kaynakları verimli bir şekilde halkın menfaatine kullanabilmek en baştan beri taahhüdümüz buydu zaten’’ dedi.

Advert
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
dizaynurfa.com - haycom.net - guncelurfa.com