KARAKÖPRÜ'DE FUTBOL ŞÖLENİ COŞKUYLA BAŞLADI

KARAKÖPRÜ'DE FUTBOL ŞÖLENİ COŞKUYLA BAŞLADI

Karaköprü Belediyesinin düzenlediği liseler arası futbol turnuvasının açılışı coşkulu bir törenle gerçekleşti. Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’nin başlama vuruşuyla başlayan futbol şöleninde gençlerin sporla buluşup birlikteliğini pekiştirmesi amaçlanıyor

İLÇE HABERLERİ - KARAKÖPRÜ - 2024-05-13 08:52:30 Bu içerik 83 kez okundu.

Genç yeteneklerin mücadele edeceği Karaköprü Belediyesi liseler arası futbol turnuvası gençlerin yoğun ilgisiyle başladı. Turnuvanın açılış maçında Başkan Nihat Çiftçi de gençleri yalnız bırakmazken, gençlerle bir araya gelip başarılar diledi. Seyrantepe Spor Kompleksinde gerçekleşen turnuvanın açılış töreninde Başkan Çiftçi’ye Karaköprü Belediyesi Meclis Başkanvekili Ahmet Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

 

Programda gençlere hitaben bir konuşma gerçekleştiren Başkan Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediyesinin yerel imkânlarıyla her zaman gençlerin yanında olacağına dikkat çekerek erken bir şekilde bu anlayışın gereğini yerine getirdiklerini ifade etti.

 

‘ÖĞRETMENLER BİZİM KUTSALIMIZDIR’

 

Sahaya çıkan gençlerin ‘öğretmenime dokunma’ pankartıyla çıktığına dikkat çeken Başkan Nihat Çiftçi, “Eğer bu ülke bir yere gidecekse ve gelecek tesis edecekse bunun yolu eğitimdir. Öğretmenlerimiz bizim canımızdır, onlara gereken saygıyı ve sevgiyi göstermemiz gerekiyor. Münferit olayda vefat eden öğretmenimize Allah’tan rahmet diliyorum. Biz Karaköprü ilçesi olarak halkımızla, gençlerimizle her zaman öğretmenlerimizin ve eğitim yanındayız” dedi.

 

Başkan Çiftçi konuşmasına şöyle devam etti: “Futbol kardeşliktir, tabi ki yarışmalar olacak ancak önemli olan centilmen bir şekilde bu turnuvalara icabet etmektir. Bu anlamda ilçe milli eğitim müdürümüze, okul müdürlerimize ve gençlerimize teşekkür ediyorum.

 

Turnuvalarımız tabi ki futbolla sınırlı kalmayacaktır. Bilgide, kültürde, sanatta, özel yetenekte belediyemiz sürekli kendi yerelinde bu yetenekleri ortaya çıkarmak için mücadele edecektir. Amacımız bir nebze gençlerimize, çocuklarımıza ve eğitim camiasına destek verebilmektir. Çünkü şunun farkındayız ki bu ülkenin, Karaköprü’nün geleceği sizlersiniz. Her zaman sizinle aktivitelerde yanınızda olacağımızı, sizin gelişiminiz için Karaköprü Belediyemizin elinden geleceğini yapacağını bilmenizi istiyorum.

 

‘KARAKÖPRÜ’DE AMATÖR SPORCULARIN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ’

 

Profesyonel spor kulüpleri belediyelerin işi değildir. Belediyeler yerel yönetimlerdir ve sporla amatör düzeyde ilgilenmeli gerektiğini düşünüyorum. Biz yerel imkânlarımızı gençlerimize, çocuklarımıza harcamak istiyoruz. Karaköprü’de amatör sporcuların, gençlerin önünü açacağız. Biz bunu yaptığımızda inanıyorum ki Karaköprü kendi gençleriyle gelişecektir, mutlu olacaktır, eğitimine katkı sunacaktır.”

 

Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz da gençler için bu turnuvayı düzenleyen Başkan Nihat Çiftçi’ye gençler adına teşekkürlerini iletti.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
dizaynurfa.com - haycom.net - guncelurfa.com