Hemşireler sağlık camiasının merhamet ve şefkat yönüdür.

Hemşireler sağlık camiasının merhamet ve şefkat yönüdür.

Şanlıurfa Sbü. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda düzenlenen kutlama programına Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Hizmet Başkanları, Hastane yöneticileri ve Sağlık çalışanları katıldı. İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Servislerde nöbetçi Hemşireleri ziyaret ederek gül verdi, Günlerini kutladı.

SAĞLIK - 2024-05-15 09:36:25 Bu içerik 94 kez okundu.

Advert

Şanlıurfa Sbü. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda düzenlenen kutlama programına Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Hizmet Başkanları, Hastane yöneticileri ve Sağlık çalışanları katıldı. İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Servislerde nöbetçi Hemşireleri ziyaret ederek gül verdi, Günlerini kutladı. Dilek ve temennilerini dinledi.

Konferans salonunda gerçekleşen program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı, açılış konuşmalarıyla devam etti.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz;

Bugün 12 Mayıs hemşirelik haftasını kutlamak için buradayız. Dün Şanlıurfa ilinde ilk defa olan özel. Kamu ve üniversite ile birlikte çok güzel bir program yaptık.

Bugün de Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak kendi içimizde bir aile toplantısı olarak program gerçekleştiriyoruz. Hemşirelik mesleği hem hastalarımızın sağlığı hem de gelecek toplumların sağlığı açısından çok çok önemli. Vatandaşlarımız annesini, babasını, çocuğunu en kıymetlisini getirip bizlere emanet ediyor. Biz kendi en kıymetlimiz olan evlatlarımız annemiz babamız kardeşlerimiz nasılsa muhakkak o gelen hastalara da o şekilde empati kurup o şekilde yaklaşmamız gerekiyor.

Bu vesileyle 12-18 Mayıs Hemşireler haftasını kutluyorum. Toplantıya katıldığınız hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Sbü. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Eyyüp Sabri Şeyhanlı

“Hemşireler günü nedeniyle yapmış olduğumuz programa hepiniz hoş geldiniz.

Her zaman şunu diyorum hemşireler sağlık camiasının merhamet ve şefkat yönüdür iyi ki varsınız” dedi.

Konuşmaların ardından meslekte slayt gösterisi ve meslekte 25 yılına dolduran Hemşirelere plaket takdim edildi. Hemşirelik haftası kutlaması katılımcıların katıldığı kokteyl ile son buldu.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
dizaynurfa.com - haycom.net - guncelurfa.com