Harran Üniversitesinde Eczacılık Fakültesi Öğrencileri Beyaz Önlüklerini Giydi

Harran Üniversitesinde Eczacılık Fakültesi Öğrencileri Beyaz Önlüklerini Giydi

Harran Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde 2023-2024 eğitim öğretim dönemi 'Beyaz Önlük Giyme Töreni' düzenlendi.

ŞANLIURFA - 2024-05-15 09:37:48 Bu içerik 100 kez okundu.

Advert

Harran Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde 2023-2024 eğitim öğretim dönemi 'Beyaz Önlük Giyme Töreni' düzenlendi.

Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin ‘Beyaz Önlük Giyme Töreni’yle mesleklerine ilk adım attığı etkinlik, üniversitenin Osmanbey Yerleşkesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda gerçekleşti.

Törene, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Şanlıurfa Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Türk Eczacılar Birliği Genel Sekreteri Ali Erdem, Şanlıurfa Eczacılar Odası Başkanı Süleyman Açar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr.Abdulcenap Cevheri ile Prof. Dr. Ahmet İlyas, dekanlar, yüksekokul, meslek yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Eczacılık Fakültesi'nin tanıtım filmi ile başladı.

Daha sonra Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Türk Eczacılar Birliği Genel Sekreteri Ali Erdem ve Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Vardin tarafından yapılan açılış konuşmalarıyla program devam etti.

Eczacılık Fakültesinin kurulmasında emeği geçen hocalara plaket takdimi yapılmasının ardından öğrencilere, mesleklerine ilk adımı atacakları eczacılık mesleğinin sembolü olan beyaz önlükleri protokol ve hocaları tarafından giydirildi.

Törenin sonunda katılımcılar, toplu fotoğraf çekiminin ardından Eczacılık Fakültesi Sekreteri Nuray Açar tarafından hazırlanan sergiyi gezdiler.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
dizaynurfa.com - haycom.net - guncelurfa.com