ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AÇIK YÜZME HAVUZLARI AÇILIYOR

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AÇIK YÜZME HAVUZLARI AÇILIYOR

​Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne ait açık yüzme havuzları, 2 Temmuz Salı günü itibariyle kapılarını açıyor. Havuzlar, sağlıklı bir yüzme deneyimi sunmak amacıyla titizlikle temizlenerek hijyen standartlarına uygun hale getirildi.

ŞANLIURFA - 2024-07-02 09:10:18 Bu içerik 47 kez okundu.

Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne ait açık yüzme havuzları, 2 Temmuz Salı günü itibariyle kapılarını açıyor. Havuzlar, sağlıklı bir yüzme deneyimi sunmak amacıyla titizlikle temizlenerek hijyen standartlarına uygun hale getirildi.

 

Şanlıurfa'nın sıcak yaz günlerinde vatandaşlara serinlemek için ideal bir seçenek sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait açık yüzme havuzları ücretsiz olarak hizmet veriyor.

 

Çocukların ve gençlerin sulama kanalları yerine temiz ve güvenli bir ortam olan havuzlarda serinlemesi amacıyla tüm hazırlıklarını tamamlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi hem vatandaşların sağlığını korumayı hem de keyifli bir yaz sezonu geçirmelerini amaçlıyor.

 

Havuzların hizmete girmesiyle birlikte, bölge halkı ve özellikle çocuklar için güvenli bir eğlence alanı sağlanmış olacak. Havuzlar, Pazartesi hariç diğer günler sabah 10:00'dan akşam 18:00'e kadar ziyaretçilere açık olacak.

Advert
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
dizaynurfa.com - haycom.net - guncelurfa.com