BAŞKAN METİN BAYDİLLİ OYUNU KULLANDI
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Karaköprü ilçesindeki Şanlıurfa Özel Eğitim Uygulama Merkezinde 1206 nolu sandıkta oy kullandı.
Sabahın erken saatlerinde Karaköprü İlçesindeki oy işlemelerinin gerçekleştiği okulları ziyaret eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, sandık görevlileri ile oy kullanmaya gelen vatandaşlarla tokalaşarak sohbet etti.
Başkan Baydilli daha sonra oyunu kullanmak üzere Karaköprü ilçesindeki Şanlıurfa Özel Eğitim Uygulama Merkezine geçerek 1206 nolu sandıkta oyunu kullandı.
Oy kullanım işlemini gerçekleştiren Başkan Baydilliyi AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediyesi Meclis üyeleri eşlik etti.
AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, yaptığı açıklamada; "Bugün Türkiye için tarihi bir gün 1 Kasım 2015 Milletvekili Genel seçimleri inşallah ülkemiz için İslam alemi için ve partimiz için hayırlı olur. Tüm okullarımızı geziyoruz. Gerek sandık görevlilerimiz gerek müşahitlerimizi ile irtibatlarımız devam ediyor. İnşallah Türkiye özlediği tek başına iktidar kavuşur" dedi.
BAŞKAN BAYDİLLİ; "GÜZEL BİR SEÇİM OLACAK"
Başkan Baydilli oy işleminin ardından yaptığı açıklamada; "Sabahın erken saatlerinde çıkıp tüm okulları geziyoruz. Sıkıntısız geçiyor güzel bir seçim olacak inşallah bu seçim Şanlıurfa için Türkiye için İslam alemi için hayırlara vesile olacaktır. Allah herkesten razı olsun teşekkür ediyorum" dedi.