Advert
Advert

Karaköprü Belediyesinden ’girişimcilik’ Eğitimi

Karaköprü Belediyesinden ’girişimcilik’ Eğitimi
Bu içerik 1355 kez okundu.
Advert

 

Karaköprü Belediyesi ve Küçük Orta Ölçekli Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğinde “Girişimcilik” eğitimi başladı. 10 gün sürecek olan seminerin sonunda katılımcılara sertifika dağıtılacak.

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçe Belediyesi ile (KOSGEB ) Şanlıurfa İl Müdürlüğü işbirliğiyle girişimcilik eğitimi başladı. Karaköprü Belediyesi konferans salonunda düzenlenen seminerde, Harran Üniversitesi emekli öğretim elemanı Rafet Yılmazoğlu eğitime katılanlara girişimcilik konusunda bilgiler verdi. Yılmazoğlu,“Yıllarca üniversitede anlattığımız girişimcilik derslerini Belediye Başkanımız bir kamu görevi olarak kabul etmiş. Arkadaşlarımızı toplamışlar. Bizden de ders vermemizi istediler. Ben şahsım ve katılımcılar adına böyle bir hizmeti yaptığı için Belediye Başkanına teşekkür ediyorum. Günümüz Türkiye’sinde Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın girişimcilik üzerinde durduğunu herkesin kendisinin balık tutması gerektiğine inanıyorlar ve inandırıyorlar. Bu nedenle bu tür eğitimlerin faydalı olacağına inanıyorum” dedi.


Seminere katılan katılımcılar ise, Girişimcilik eğitim seminerinin yapılmasından dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.