Advert
Advert

SEMA ÇİFTÇİ’DEN ANLAMLI ZİYARET

SEMA ÇİFTÇİ’DEN ANLAMLI ZİYARET
Bu içerik 923 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’nin Eşi Sema Çiftçi, 3 Aralık Dünya Engeliler Günü Dolayısıyla Ertuğrulgazi İlköğretim okulunu ziyaret ederek Alt Özel Eğitim Sınıfında  engelli öğrencilerle bir araya geldi.

Eyyübiye ilçesine bağlı Ertuğrulgazi İlköğretim okulunda engelli çocuklar için özel olarak açılan Alt Özel Eğitim Sınıfını ziyaret eden Sema Çiftçi, burada engelli öğrencilere eğitici ve öğretici hediyeler verdi.

Burada çocuklarla yakından ilgilenen Sema Çiftçi, engelli öğrencilerin velileriyle bir süre sohbet etti.

3 Aralık Dünya Engeliler Gününü kutlayan Sema Çiftçi, "Bu gün dolayısıyla bir engelli sınıfımızı ziyaret ettik.  Buradaki çocuklarımızla çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Engelli olmayı hiç kimse istemez, Bu Allahın bir yazgısıdır. Önemli olan engellerimizle yaşana tutunabilmektir. Engelli veya engelsiz olarak karşımıza çıkan tüm sorunları aşabilmemiz gerekmektedir. Herkesin Dünya engeliler Gününü tekrardan kutluyorum" dedi

Ziyaretleri kapsamında Hayatti Harrani Mahallesinde 3 çocuğu engelli olan Ahmet Altaş’ın evini ziyaret eden Sema Çiftçi, Burada Anne ve Baba Altaş çocukların sağlık durumu hakkında bilgi alarak çocuklara çeşitli hediyeler verdi. 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.