Advert
Advert

Harran Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinin Yeri Değişecek

Harran Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinin Yeri Değişecek
Bu içerik 830 kez okundu.
Advert

 

Harran Üniversitesi Eyyübiye Kampüsünde öğrencilerle öğlen yemeği yiyen Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Eyyübiye kampüsündeki sınıf darlığı sıkıntısını gidermek için Veterinerlik fakültesini Osmanbey’e taşımak istediklerini söyledi.

Rektör Taşaltın, Veterinerlik fakültesini Osmanbey’e taşıdıklarında Eyyübiye kampüsündeki sınıf darlıklarını bir nebze rahatlayacağını söyledi. Taşaltın, Veterinerlik Fakültesinin yerine Teknik Bilimler Meslek Yükseokulu’nun geçeceğini açıkladı. Sağlık, Kültür ve Spor Dairesinin Eyyübiye Kampüsünde porselen tabaklarla öğrencilere yemek dağıtımına başlaması dolayısıyla öğrencilerle öğlen yemeği yiyen Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın öğrencilerin sorunlarını da dinledi. Öğrencilere daha temiz ve nezih bir ortamda hizmet verdiklerini söyleyen Rektör Taşaltın, “Eski sistemde kağıt tabak ve bardak kullanılıyordu. Problem oluyordu. Önceki tabldot sistemden tabak sistemine geçtik. Bu sisteme geçerek israfı önledik. Bu bizim için problemdi, bunu çözdük. Öğrencilerimizin diğer problemlerini de hızlı bir şekilde çözeceğiz” dedi.
Yeni dönemde yapılan bazı değişikliklerin kendilerini memnun ettiğini dile getiren öğrenci Ruken Karakurt, “Hem yemeklerde değişim oldu. Hem de tabaklarda değişim oldu. Şimdi daha güzel yemekleri daha güzel tabaklarda yiyoruz” diye konuştu. Rektör Ramazan Taşaltın’a Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Şerafettin Çelik, Prof.Dr. Abuzer Pınar, Genel Sekreter Abdülhalim Dündar, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Fethi Şanda eşlik etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ