Advert
Advert

Suriyeli Çocuklara Giysi Yardımı Yapıldı

Suriyeli Çocuklara Giysi Yardımı Yapıldı
Bu içerik 794 kez okundu.
Advert

 

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde bulunan Süleyman Şah Konaklama Tesislerinde kalan 115 öksüz ve yetim çocuğun Şanlıurfa Suriye İnsani Yardım Platformu tarafından giydirildiği bildirildi.

Çadır kentte barınan, yetim ve öksüz 115 çocuk, kadın meclisi üyelerinin gözetiminde Şanlıurfa’ya getirildi. Anne ve babalarını savaşta kaybeden çocuklar ,çadır kentteki yakınlarının yanında kaldığı öğrenildi. Şanlıurfa Suriye İnsani Yardım Platformu, giyim mağazasında ,yetim ve öksüz çocuklara kışlık elbise , çocuk oyuncakları, meyve suyu, çikolata, kek ve öğle yemeği ikramında bulundu. Giyim yardımını alan ,Bahri Hasan "Ben Suriye’deki savaşta annemi ve babamı kaybettim. Küçük bir kız kardeşim vardı, o da öldü. Şimdi yalnızım. İnşallah gelecek yıl bugünlerde Suriye’de oluruz. Allah sizlerden razı olsun ve sizleri muhafaza etsin" dedi.
Şanlıurfa Suriye İnsani Yardım Platformu Yetkilisi Veysel Toprak ise, "Suriye İnsani Yardım Platformu olarak, bir buçuk yıldır açmış olduğumuz mağazamızda muhacir kardeşlerimizi giydirmeye devam ediyoruz. Tabii ki mülteci kardeşlerimizin içinde çok muhtaç olanlar var. Ancak bunların içinde öyle bir sınıf var ki, o da yetim ve öksüz çocuklar, çok önem taşıyor. Özelikle bu yetim ve öksüz çocukları giydirirken mutlu ve memnun oluyoruz. Bu çocukların öksüz ve yetim olması ümmet adına acı bir olay. Bugün Akçakale Süleyman Şah Çadır Kent’ten gelen 115 yetim ve öksüz çocuğun giydirilmesine vesile olundu. Buna vesile olan hayır sahibi insanlarımızdan ve Haliliye Sosyal Yardımlaşma Vakfı’ndan Rabbim razı olsun" diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ