Advert
Advert

BÜYÜKŞEHİR HER YERDE

BÜYÜKŞEHİR HER YERDE
Bu içerik 771 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa merkez ve kırsal mahallerde çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Suruç ve Bozova’da yapmış olduğu çalışmalar büyük bir özveriyle devam ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekiplerince Bozova merkezinin yanı sıra kırsalda yürüttüğü hizmetlerden dolayı Bozovalılar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler.

İlçe halkı olarak Büyükşehir Belediyesi’nin gerek fiziki gerekse de sosyal hizmetlere yönelik faaliyetlerini sıkça gördüklerini belirten Bozovalılar, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan  Atık su Arıtma Tesisi’nde dolayı emeği geçenlere teşekkür ettiler. 

Çalışmalarını özverili bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Bozova’da 115 kilometre stabilize yol, 123 kilometre sathi asfalt,  yapımını gerçekleştirirken 3.414 ton rotmiks yama yaptı.

SURUǒTA OKUL YOLLARI YAPILDI

Suruç’ta ilçe merkezi ve kırsalında alt ve üstyapı çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, beton parke, stabilize, sathi asfalt ve okul yollarında yaptığı hizmetlerle ilçe halkının uzun süredir beklediği hizmetleri vermeye devam ediyor.

Suruç Sanayi Sitesi’nin yolunun parke çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden site esnafı, yıllar sonra sanayi sitesinin çamursuz yola kavuştuğunu söyledi

Abdurrahman Şimşek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yolunu beton parke yaparak çamurdan kurtaran Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye teşekkür eden okul idarecileri ve öğrenciler artık rahatlıkla okula gidip gelebildiklerini ifade ettiler.

Öte yandan Suruç’ta Küçük Sanayi Sitesi başta olmak üzere toplam 58 bin 600 metrekarelik alanda beton parke işini tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, 89 km stabilize yol, 13 km sathi asfalt, 4 km sıcak asfalt serimi yaptı.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ