Advert
Advert

Viranşehir’de Maddeye Karşı Ortak Mücadele

Viranşehir’de Maddeye Karşı Ortak Mücadele
Bu içerik 838 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Kaymakam Dr. Huzeyfe Citer, ilçede giderek artan madde bağımlılığının önlenmesi amacıyla Kaymakamlık binasında toplantı düzenledi.
Kaymakamlık makamda düzenlenen toplantıya Kaymakam Dr. Huzeyfe Citer, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Beyhan Yıldırım, Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan, İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. B. Ahmet Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, İlçe Emniyet Müdürü Esat Uğur ve sağlık personelleri katıldı.
Toplantı öncesinde kısa bir açıklama yapan Kaymakam Citer, uyuşturucuyla mücadelede birçok çalışma yürütüldüğünü ifade etti. Çalışmaların sağlıklı ve verimli bir şekilde devam edebilmesi için madde bağımlılığına karşı eşgüdüm içinde hareket edilmesi gerektiğinin altını çizen Kaymakam Citer, ilçede madde bağımlılığına yönelik eşgüdüm içinde ciddi bir mücadele içerisine gireceklerini kaydetti. Açıklama sonrasında Kaymakam Citer, uyuşturucu ile mücadelede farkındalık sağlayacak çalışmalar ve madde bağımlılığı ile mücadelede yapılması gereken konuları ele aldı. Türkiye’de son yıllarda uyuşturucudan yaşanan ölümlerin giderek arttığına dikkat çeken Kaymakam Citer, bu sonuçların üzüntü verici olduğunu söyledi. Karşılıklı fikir alış-verişi şeklinde devam eden toplantı yaklaşık 1 saat sürdü.
Toplantının ardından ilçede bulunan ilgili kurumlar, madde bağımlılığına yönelik birlikte hareket ederek daha hızlı ve daha kesin sonuç almak için mücadele verme sonucuna vardı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.