Advert
Advert

Başkan Baydilli Sahada İnceleme yaptı-Görüntülü

Başkan Baydilli Sahada İnceleme yaptı-Görüntülü
Bu içerik 1359 kez okundu.
Advert

 Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, mesaisine sabahın erken saatlerinde başlayarak çalışmalar ile ilgili incelemelerde bulunuyor.

 Başkan Baydilli’nin sabah gezilerine; Başkan Yardımcısı, Müslüm Topal, Temizlik İşleri Müdürü, Park ve Bahçeler Müdürü, Zabıta Müdürü, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve birim sorumluları eşlik etti.

İlçe merkezinde ki bütün mahalleleri karış karış gezen Başkan Baydilli, mahalledeki eksikliklerle ilgili birim sorumlularına talimat vererek eksikliklerin giderilmesini istedi. Başkan Baydilli gezi sırasında işçilerin daveti üzerine işçilerle birlikte kahvaltı yaptı.

Başkan Baydilli ve beraberindekiler daha sonra, Akpiyar Mahallesinde, vatandaşların talebi doğrultusunda yapımı tamamlanan ve faaliyete geçen Karaköprü Belediyesine ait fırını ziyaret etti.

Burada bir açıklama yapan Başkan Baydilli, “Karaköprü Belediyesi olarak tüm ekibimizle birlikte sabah gezilerimizi yapıyoruz. Bugünde Akpiyar mahallemizde bir dizi incelemelerde bulunduk. Akpiyar Mahallemizde vatandaşlarımızın belediyemize fırın talebinde bulunmuştu. Bizde ekip olarak yaptığımız proje ile birlikte mahallemizin fırın ihtiyacını karşıladık. 15 gün önce açılışı yapılan fırınımız mahallemize hizmet veriyor. Allah hayırlı uğurlu etsin. Buradaki vatandaşlarımızın ihtiyacını giderdiğimizi düşünüyorum. Fırının işletmeciliğini yapan arkadaşlarda en güzel hizmeti verirler” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.