Advert
Advert

Başkan Siverek’te Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Siverek’te Vatandaşlarla Buluştu
Bu içerik 779 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, halk buluşmaları kapsamında Siverek’te vatandaşlarla bir araya geldi.
İlçe ve mahallelerde Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen halk buluşmalarında vatandaşlarla bir araya gelen Çiftçi, Siverek Endüstri Meslek Lisesinde vatandaşlar ve mahalle muhtarlarıyla buluştu. İlçelere hizmetin en iyi şekilde götürmek için planlamaları halkın talepleri doğrultusunda gerçekleştireceklerini belirten Çiftçi,"Bizim sevdamız sizlere hizmet etmektir" dedi.
Siverek’te 2015 yılında yapılan ve 2016 yılı programı ile yapılacak projeleri anlatan Çiftçi, "Siverek nüfusu ve coğrafyası bakımından hizmetin en iyisine layık olduğunun farkındayız. Bölge muhtarları ile mahallelerimizin sorunları hakkında telefonla görüşüyoruz. AK Partinin AK belediyeleri olarak sizlere hizmet etmek için geldik. Bizim sevdamız sizlere hizmet etmektir. Şanlıurfa’ya ve diğer tüm ilçelere hizmetleri yaparken plan ve program çerçevesinde gerçekleştirmemiz gerekiyor. Arkadaşlarımızla birlikte yapılacak olan hizmetler ve çalışmalar noktasında rutin olarak çalışma programları yapıp bunun üzerinden hizmet kalitemizi yükseltiyoruz" diye konuştu.
Siverek için içme suyu arıtma tesisi yapacaklarını belirten Çiftçi, “Yıllardır bölge halkının en büyük sorunlarından biri olan içme suyunu çözeceklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Allah’ın izniyle ilerleyen günlerde Siverek’te içme suyu arıtma tesisinin yapılması için İller Bankasından aldığımız krediyle DSİ Bölge müdürlüğümüz, Büyükşehir Belediyemizin projelendirmesiyle ihalesi yapıp yıllardır beklenen kaliteli suyu vatandaşlarımıza sunacağız" şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
KARAKÖPRÜ'DE LİSELER ARASI FUTBOL ŞÖLENİ TAMAMLANDI
KARAKÖPRÜ'DE LİSELER ARASI FUTBOL ŞÖLENİ TAMAMLANDI
KARAHANTEPE’YE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
KARAHANTEPE’YE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ