Advert
Advert

Başkan Nihat Çiftçi Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Başkan Nihat Çiftçi Gazetecilerle Bir Araya Geldi
Bu içerik 1021 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolaysıyla düzenlenen çeşitli etkinliklere katılarak, gazetecilerle bir araya geldi.
Başkan Nihat Çiftçi, ilk olarak Haliliye Belediyesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen ’Kış Masalı’ adlı müzik dinletisine katıldı. Bir araya geldiği gazetecilerle sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, programda başarılı olan gazetecilere ödüllerini verdi. Daha sonra Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneğinin düzenlemiş olduğu programa katılan Başkan Çiftçi, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Programda gazetecilere teşekkür eden Başkan Nihat Çiftçi, gazetecilerin kentin tanıtımı noktasında önemli bir görev üstlendiğini belirtti. Gazetecilere her alanda büyük bir görev düştüğünü belirten Başkan Çiftçi, "Basın çalışanlarımız kamusal anlamda çok önemli ve görevler üstlenmiştir. Bizlerde bunun farkındayız. Toplum içerisindeki olguları algıları olayları topluma en doğru bir şekilde göndermenin duyurmanın çabası içerisindesiniz. Bu çaba bir kamu görevidir. Şanlıurfa’mızda çalışan gazetecilerimize çok önemli bir görev düştüğünü belirtmek istiyorum. Muhakkak gazeteci arkadaşlarımız haber değerini gözeterek çalışmalarını gerçekleştirmekteler. Bölgemiz önemli süreçler yaşamakta. Dolayısıyla bu bölgenin kolay olmadığını ve bu topraklarda çok güzel hizmetlerin gerçekleştiğini insanların huzur içerisinde yaşadığını hepimizin tüm Türkiye’ye ve dünyaya duyurması gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin tekrardan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum" dedi.
Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak ise katılımlarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye teşekkür etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.