Advert
Advert

ŞUSKİ, BİR MAHALLENİN DAHA SORUNUNU ÇÖZDÜ

ŞUSKİ, BİR MAHALLENİN DAHA SORUNUNU ÇÖZDÜ
Bu içerik 1039 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Devteşti mahallesinin üst kotlarında yaşanan içme suyu sorununu hummalı çalışmalarıyla çözüme kavuşturdu.

Hızlı ve planlı bir şekilde vatandaşların sorunlarını kalıcı olarak çözüme kavuşturan ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Su Depolarına bağlı Terfi İstasyonları aracılığıyla Devteşti Mahallesinde üst kotlarda yer alan tüm hanelerin içme suyu sorununu yeni çekilen hatlarla çözerek, üst kotlardaki hanelerin musluklarına içme suyunu sorunsuz bir şekilde aktarıyor .

Şanlıurfa’nın rakım bakımından yüksek olan yerleşim bölgelerinde basınç eksikliğinden dolayı su sorunu yaşayan mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu yoğun çalışmalar neticesinde içme suyuna kavuştuklarını belirttiler.

Yıllardır içme suyu sorunu yaşadıklarını bu sorunun çözülmesinden duydukları memnuniyeti aktaran mahalle sakinleri, "Önceden komşularımızla su yüzünden ciddi problemler yaşıyorduk. Komşularımız çok su tükettiği zaman bu sefer biz su kullanamıyorduk. Allah razı olsun şuanda suyumuz sorunsuz bir şekilde geliyor" şeklinde konuşarak, Başkan Çiftçi’ye emeği geçen herkese teşekkür ettiler .

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.