Advert
Advert

HİLVAN DOĞALGAZA KAVUŞTU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün seçim vaatleri arasında bulunan "İlçelere Doğalgaz Müjdesi" hayata geçti. Bu kapsamda Hilvan ilçesinde düzenlenen törenle doğalgaz vanası açıldı ve ilçe doğalgaz kullanmaya başladı.

HİLVAN DOĞALGAZA KAVUŞTU
Bu içerik 6417 kez okundu.
Advert

Seçim sırasında ilçemizi bir bütün olarak kalkındıracak sözünü veren Başkan Beyazgül, bu doğrultuda çalışmalarını aralıksız sürdürürken Hilvan ilçesi vaat edilen doğalgazına kuvuştu.

Hilvanlılara seslenerek doğalgazı ilçeye ulaştırdıklarını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "Hilvan ilçesi doğalgaz'a kavuşurken geçtiğimiz hafta ise Eyyübiye ilçesinde kazı çalışmalarına başladık. Ayrıca sınır hattındaki iki ilçemiz olan Akçakale ve Ceylanpınar ilçesi ise doğalgaz sözü aldı. İnşallah ilçelerimizi birer birer kalkındıracak projeleri hayata geçiririz" dedi.

 

Hilvan'da Karacurun Mahallesinde düzenlenen törende bir apartmanın vanasını İlçe Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile birlikte açan Başkan Beyazgül, "Hilvan’a doğalgaz hayırlı ve uğurlu olsun. Uzun süredir Hilvan ilçemiz doğalgaz beklentisi içerisindeydi. Yerel yönetimler seçimlerinde burada sözler verilmişti. Bu doğalgaz işini Ankara’da güzelce takip ettik. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız, Milletvekillerimiz  ve AKSA Doğalgaz firması ile emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyorum. Doğalgaz temizlik demek, kolaylık demek. Bunu elbette ki Hilvan gibi diğer ilçelerimize de kazandırmak gerek. Bu yönde inşallah yakında bir çok ilçemizde bu müjdeler verilecek. Şanlıurfa’nın tamamının doğalgazdan faydalanabilmesi için de birlikte çalışmalarımız devam etmektedir. Seçime girerken bir çok söz verdik. İşte bugün bu sözlerimizi birer birer yerine getiriyoruz. İlçelerimizde ve Şanlıurfa merkezinde Allah’ın izniyle biz seçime girerken gönül belediyeciliği yapacağız demiştik. Allah bizlere gönüllerde güzel bir şekilde anılmayı nasip etsin" diye konuştu.

hilvan doğalgaz
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti