Advert
Advert

KARAKÖPRÜ BLDSPOR GALİBİYETE KİLİTLENDİ

BAL liginde Adıyaman 1954 deplasmanına çıkacak olan Karaköprü Belediyespor, 3 puan alıp hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyor. Teknik Direktör Görgün, “Tüm hesaplarımızı galibiyet üzerine yaptık” dedi.

KARAKÖPRÜ BLDSPOR GALİBİYETE KİLİTLENDİ
Bu içerik 1127 kez okundu.
Advert
Haberin videosu için tıklayın!

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grupta şampiyonluğun güçlü adayı Karaköprü Belediyespor Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Adıyaman 1954 spor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Rakip takımının maçlarını çim sahada oynamasından dolayı Kırmızı Siyahlı ekip hafta başından bu yana antrenmanlarını Şanlıurfaspor’un tesislerinde sürdürüyor.

Teknik Direktör Ahmet Görgün nezaretinde, çift idman yaparak geçiren Kırmızı Siyahlı ekipte sakat ve cezalı oyuncu bulunmaması teknik ekibi sevindiriyor.

 

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Karaköprü Belediyespor’un kaptanı İbrahim Ülüm,  çok zorlu bir deplasmana gideceklerini, Adıyaman deplasmanında taraftar desteğini arkalarında görmek istediklerini belirtti.

 

Teknik Direktör Ahmet Görgün ise, Adıyaman 1954 takımının maçlarını çim sahada oynadığını, bu nedenle sahaya uyum sağlamak için antrenmanlarını Şanlıurfaspor tesislerinde yaptıklarını söyledi.

Maçın final niteliğinde olduğunu hatırlatan Teknik Direktör Görgün, “Rakibimiz ligimizin güçlü takımlarından biri. Şuanda 1 maç eksiği ile ligde 3. Sıradalar. Biz haftalar sonra liderlik koltuğuna oturduk. Eğer Şampiyon olmak istiyorsak rakibimizi yenmemiz gerekiyor” dedi.

 

Galibiyetten başka düşüncelerinin olmadığının altını çizen Görgün, “Beraberlik bize yarayacak bir sonuç değil. Bu nedenle sahada varımızı yoğumuzu ortaya koymak durumundayız. Bu maç bizim için final niteliği taşıyor. Ya yeneceğiz ya yeneceğiz. Adıyaman’dan 3 puan alıp hedeflediğimiz Şampiyonluğa 1 adım daha yaklaşacağız” diye konuştu.

 

Karaköprü Belediyespor Kulüp 2. Başkanı Remzi Ay, Adıyaman’a lider gidip lider dönmek istediklerini belirterek şunları söyledi:

 “Hafta sonu çok zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Hafta başından buyana bu maçın hazırlıklarını yapıyoruz. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Adıyaman’a lider gidip lider dönmek istiyoruz. İnşallah şampiyonluk kupasını ilçemize getiririz. Bize destek veren başta Belediye Başkanımız Metin Baydilli ve herkese çok teşekkür ederiz” 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.