Advert
Advert

Eyyübiye’de Altı Mahallede Kilitli Parke Çalışması

​Doğalgaz şebeke çalışmaları için kazılan sokaklarda kilitli parke onarım ve yenileme çalışmalarına aynı anda altı mahallede devam eden Eyyübiye Belediyesi, 130 bin metrekarelik programı hızla tamamlamayı hedefliyor.

Eyyübiye’de Altı Mahallede Kilitli Parke Çalışması
Bu içerik 242 kez okundu.
Advert

Doğalgaz şebeke çalışmaları için kazılan sokaklarda kilitli parke onarım ve yenileme çalışmalarına aynı anda altı mahallede devam eden Eyyübiye Belediyesi, 130 bin metrekarelik programı hızla tamamlamayı hedefliyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un girişimleri sonucu Eyyübiye’de altı mahalleye doğalgaz şebekesi döşenirken, beş mahallede daha hat çalışmaları devam ediyor. Mahallelere doğalgaz ulaştırılması için ana caddelerden başlayıp, en küçük sokaklara kadar kazının yapıldığı ilçede, binalara da doğalgaz şebekesi çekilmesi sırasında bozulan sokaklar, Fen İşleri Müdürlüğü’nce onarılmaya devam ediyor.

Eyyübiye’nin farklı mahallelerinde altı ekiple devam eden çalışmaların ilk etabında 130 bin metrekare kilitli parke taşı döşenmesi programa alındı. Çok sayıda personel ve iş makinelerinin yardımıyla hızla gerçekleşen sokak yenileme çalışmaları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, evlerine doğalgaz ulaşanlar da Başkan Mehmet Kuş’a teşekkür ediyorlar.

Mahallelerinde daha önce doğalgaz olmadığı için odun kömürle ısındıklarını, mutfak için tüp aldıklarını anımsatan vatandaşlar, Başkan Kuş’un seçimlerden önce vaat ettiği doğalgazın evlerine ulaşmasının ilçe için bir dönüm noktası olduğunu söylediler. Doğalgazın gelmesiyle mahallelerinin büyük bir konfora kavuştuğunu belirten vatandaşlar, kilitli parke taşı yenileme çalışmalarından dolayı da Eyyübiye Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.