Advert
Advert

Harran da ki sağlık tesisleri ziyaret edildi.

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki depremlerde Harran Devlet Hastanesi de hasar görmüştü.

Harran da ki sağlık tesisleri ziyaret edildi.
Bu içerik 273 kez okundu.
Advert
Haberin videosu için tıklayın!

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki depremlerde Harran Devlet Hastanesi de hasar görmüştü. Hastane Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Harran İlçe Belediyesine devredilen gençlik ve kültür merkezine taşınarak burada hizmet vermeye devam etmektedir.

İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Solmaz, Hizmet Başkanları ve Harran İlçe Sağlık Müdürü Dr. İbrahim Halil Çiftçi ile birlikte Harran Devlet hastanesinin Vatandaşa sunulan sağlık hizmetinin daha iyi verebilmesi, Hastaneye dönüştürülen gençlik merkezi içinde ve çevresinde iyileştirme çalışmaları yapılması,yer genişletilmesi için Hastane yönetimi, hastanede görev yapan Uzman hekim ve hekimler ile bir araya gelinerek fikir alışverişinde bulundu.

İl sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Solmaz Harran ilçemize yeni hastane yapılana kadar mevcut konumdaki hastanenin tadilat ile yataklı birim oluşturulması, Acil servis girişi ile yeşil sarı, kırmızı alan planlamasının yapılmasıyla birlikte vatandaşın hastaneye ilk girdiği andan itibaren triaj ile yönlendirilmesinin sağlanması için çalışmaların başlatılmasını istedi.

Ayrıca Hastane yan tarafına konteynır poliklinik odalarının oluşturulması ve üstünün kapatılarak hastane girişi ile bağlantısının yapılarak Poliklinik sayısının arttırılması için çalışmalar yapılacaktır dedi.

Solmaz, daha sonra Harran 2 no’lu Göçmen sağlık merkezi ve Harran 2 no’lu Aile sağlığı merkezini ziyaret etti. Aile Hekimleri ve Sağlık çalışanlarının talep ve önerileri konusunda fikir alışverişinde bulundu. Muayene olmaya gelen Hastalara geçmiş olsun dileklerini sundu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ