Advert
Advert

Deneyimli Doktor Şanlıurfa’da ve Metrolife’de

Deneyimli Doktor Şanlıurfa’da ve Metrolife’de
Bu içerik 503 kez okundu.
Advert

İstanbul Süleymaniye Doğumevi’nde Kadın Hastalıkları Doğum uzmanlık eğitimini bitiren Doç. Dr. Levent Sahin, 2002-2003 yılları arasında 1 yıl sure ile Amerika’da tüp bebek çalışmalarına ve embriyoloji eğitimine katılmıştır. Daha sonra birçok tüp bebek merkezinin kurulumunu yapan Dr. Sahin endoskopik eğitimlerine de devam etmiştir. Hindistan, Amerika, Fransa, Almanya ve Belçika birçok ileri düzey kapalı cerrahi (laparoskopi ve histeroskopi) eğitimlerine Kanada da devam eden Dr. Sahin Ottowa Üniversitesi Kadın Doğum bölümünde çalışmalara katılmış ve ayni üniversitede Epidemiyoloji bölümünde master yapmıştır.

Yurtiçi ve yurtdışı dergilerde yayınlanmış birçok bilimsel makalesi, kitap bölümü yazarlığı ve birçok kitabın çevirisine katkıda bulunmuştur.

Özel Metrolife Hastanesi Genel Direktörü Dr.Mustafa Cengiz Karakucak vatandaşlarımıza kaliteli sağlık hizmeti vermek için yaklaşık 9 senedir tüm gücümüzle çalışıyoruz. Kadın Doğum kadromuz çok güçlüydü Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Doç.Dr.Levent ŞAHİN’in de aramıza katılmasından dolayı son derece mutluyuz. İlimize, hastanemize, bizlerden hizmet alan tüm hastalarımıza hayırlı olmasını dilerim" dedi.

 

levent şahin kadın doğum metrolife hastane sağlık tüpbebek
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ