Advert
Advert

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR

​Haliliye Belediyesi Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla başlatılan kırsal mahallelerdeki sathi kaplama asfalt çalışmaları tamamlanırken, konforlu yollara kavuşan mahalle sakinleri Başkan Canpolat’la hizmet gördüklerini ifade ederek, teşekkür etti.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR
Bu içerik 207 kez okundu.
Advert

Haliliye Belediyesi Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla başlatılan kırsal mahallelerdeki sathi kaplama asfalt çalışmaları tamamlanırken, konforlu yollara kavuşan mahalle sakinleri Başkan Canpolat’la hizmet gördüklerini ifade ederek, teşekkür etti.

 

Fen İşleri Müdürlüğü, “Değişimin ve Yeniliğin Kalbi Haliliye” sloganıyla merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor.

 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın direktifleriyle ilçede daha konforlu yolların hizmete sunulması amacıyla yapılan yatırımların ardından merkez mahallelerde sıcak asfalt, kilitli beton parke döşeme çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, yol açma çalışmalarıyla da ulaşım ağını genişletiyor. Merkez ve kırsal mahalleleri ayırmaksızın ekiplerin özverili çalışmasıyla yeni yolları hizmete sunan Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal mahallelerdeki yolları ise stabilize ve sathi kaplama asfalt çalışmalarıyla konforlu hale getiriyor. Kırsal mahallelerde sathi kaplama asfalt çalışmalarının kapsamı her geçen gün genişletilirken, Yeşilköy Kırsal Mahallesinde de yol çalışmaları bitme aşamasına geldi. Asfalt öncesi yapılan hazırlık çalışmalarının ardından yolları sathi kaplama asfalt ile buluşturan ekipler, ulaşımı rahatlatan yeni yolları hizmete sundu. Başkan Mehmet Canpolat ile ilk kez kırsal mahallelerin asfaltlandığını ve konforlu yolların hizmete sunulduğunu ifade eden mahalle sakinleri, Haliliye Belediyesine ve ekiplere teşekkürlerini iletti.

 

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından merkez ve kırsalda yürütülen yol çalışmalarının ise periyodik olarak devam edeceği kaydedildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti