Advert
Advert

Kırsal mahallelerden sathi kaplama asfalt çalışmaları sürüyor

Haliliye’de hummalı şekilde yürütülen sathi kaplama asfalt çalışmaları Karatepe ve Bakımlı mahallelerinde devam etti. Çalışmaların tamamlandığı mahallelerde yolların konforlu hale geldiğini kaydeden mahalle sakinleri, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti..

Kırsal mahallelerden sathi kaplama asfalt çalışmaları sürüyor
Bu içerik 1007 kez okundu.
Advert

Haliliye’de hummalı şekilde yürütülen sathi kaplama asfalt çalışmaları Karatepe ve Bakımlı mahallelerinde devam etti. Çalışmaların tamamlandığı mahallelerde yolların konforlu hale geldiğini kaydeden mahalle sakinleri, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, “Yenilik ve değişimin kalbi Haliliye” sloganı ile hizmetlerini devam ettiriyor. İlçe genelinde merkez ve kırsal ayrımı yapmadan sahada yer alan Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan ilçenin yol ağını genişletirken, diğer yandan da asfalt, sathi kaplama, kilitli beton parke döşeme ve stabilize çalışmalarıyla yolları konforlu hale getiriyor.
Haliliye’de konforlu yolları hizmete sunmak için çalışmalarını devam ettiren ekipler, 2 kırsal mahallede daha hummalı bir şekilde yürüttüğü yol çalışmalarını tamamladı. Bu çerçevede Karatepe Mahallesi ve Bakımlı Mahallesi Beyaztaş Mezrasında tamamlanan yol çalışmaları ile yeni yollar kısa süre içerisinde mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile hizmetin kırsaldaki tüm mahallelere ulaştığını ifade eden vatandaşlar, çalışmalardan ötürü Haliliye Belediyesine ve ekiplere teşekkür etti.
Karatepe Mahalle Muhtarı Faik Çelik ise, “Haliliye Belediyesi bizim yollarımızı asfaltladı. Haliliye Belediyesine teşekkür ederiz, Başkanımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Fen İşleri Müdürlüğü’nün merkez ve kırsal mahallelerde yol çalışmalarının periyodik olarak devam edeceği belirtildi.

haliliye
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti