Advert
Advert

KÜLTÜR VE TURİZMİN BAŞKENTİ ŞANLIURFA’DA FESTİVAL TADINDA ETKİNLİKLER

​Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘’ 1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları Şanlıurfalı TRT sanatçısı Münevver Özdemir’in Müzik ziyafetinin ardından tarihi Balıklıgöl platosunda düzenlenen etkinlikle devam etti. Başkan Beyazgül her hafta bir etkinlikle halkımızla birlikte olacağız dedi.

KÜLTÜR VE TURİZMİN BAŞKENTİ ŞANLIURFA’DA FESTİVAL TADINDA ETKİNLİKLER
Bu içerik 233 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘’ 1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları Şanlıurfalı TRT sanatçısı Münevver Özdemir’in Müzik ziyafetinin ardından tarihi Balıklıgöl platosunda düzenlenen etkinlikle devam etti. Başkan Beyazgül her hafta bir etkinlikle halkımızla birlikte olacağız dedi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen ve bu yıl ilki gerçekleştirilen 1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları renkli görüntülere sahne olurken etkinliklerle Şanlıurfa’nın tarihi, turizmi ve gastronomisi tüm dünyaya tanıtılıyor.

 

Gerçekleştirilen buluşmada sahne alan Büyükşehir Belediyesi Urfa Ahengi ekibine Şanlıurfalı TRT Sanatçısı Münevver Özdemir eşlik etti. Birbirinden güzel Urfa Türkülerinin seslendirildiği gecede konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa’nın deprem ve sel gibi felaketleri yaşadığını ancak normale dönüldüğünü ve şehrin misafirlerini beklediğini kaydetti.

 

Şanlıurfa Fuar Merkezinde başlayan buluşmalar kentin tarihi öneme sahip Balıklıgöl havzasında bulunan amfi tiyatro alanında devam etti. Semazen gösterimi, kum sanatı, havai fişek gösterimi vatandaşlardan tam not alırken alanda kurulan sinevizyon ile Şanlıurfa’da sürdürülen arkeolojik kazılar hakkında bilgiler de aktarıldı.

 

Yaklaşık 2 saat süren etkinlikler kapsamında Şanlıurfalılar ve kente gelen yerli ve yabancı misafirler unutulmaz bir gece yaşadı. Gecenin sonunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül katılım ve desteklerinden ötürü katılımcılara günün anısına plaket takdim etti.

 

Şanlıurfa’da her hafta bir etkinlik düzenleyeceklerinin altını çizen Başkan Beyazgül, “Şanlıurfa’da kültür ve turizmi tanıtmak amacıyla etkinliklerimiz devam edecek. Her hafta farklı bir etkinlikle sizlerle olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti