Advert
Advert

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİNİN SPOR KURSLARINA ÇOCUKLARDAN TAM NOT

​Karaköprü Belediyesi tarafından Seyrantepe Mahallesine kazandırılan kapalı spor merkezinde çocuklar için açılan ücretsiz spor kursları büyük ilgi görüyor

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİNİN SPOR KURSLARINA ÇOCUKLARDAN TAM NOT
Bu içerik 283 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediyesi tarafından Seyrantepe Mahallesine kazandırılan kapalı spor merkezinde çocuklar için açılan ücretsiz spor kursları büyük ilgi görüyor

 

Karaköprü Belediyesi sporcu bir nesil için çocuklara yönelik spor etkinlikleri gerçekleştirmeye devam ediyor. İlçenin nüfusu en fazla olan mahallelerinden Seyrantepe’ye kazandırılan spor merkezinde çocukların sporla gelişmesi için açılan kurslar yoğun ilgi görüyor.

 

Seyrantepe Spor Merkezinde Karaköprü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından açılan basketbol, voleybol ve futbol kurslarına katılan çocuklar hem boş zamanlarını verimli değerlendiriyor hem de spor yapmanın keyfini yaşıyorlar. Kurslara katılan çocuklar, antrenmanlarla bedensel gelişim gösterirken, spor branşlarıyla ilgili temel eğitimler de alıyorlar.

 

Okulların açılmasıyla birlikte yaz spor kursları tamamlansa da çocuklar için açılan kursların saatleri okullara göre güncellendi. Kurslar çocuklardan tam not alırken, çocuklar kurslarda hem spor yaptıklarını hem çok eğlendiklerini belirterek spor imkanını kendilerine sunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de teknolojik aletlerle birlikte hareketsiz bir nesil oluşma sorununa karşılık daha hareketli, sporcu, sosyalleşen çocuklar yetişmesi için spor kurslarının önemli olduğuna dikkat çekti.

 

Başkan Baydilli şunları dile getirdi: “Tablet ve telefonlarla birlikte sürekli oyun oynayan hareketsiz kalan çocuklarımızın ileride yaşayacağı bireysellik ve obezite gibi sıkıntılara karşı çocuklarımızı daha hareketlendirecek ve sosyalleşmelerini sağlayacak faaliyetlere yöneltmeliyiz. Spor kursları bu anlamda hem çocukların spor yaparak fiziksel gelişim kaydetmesi hem de bu kurslarda kuracakları arkadaşlık ilişkileri ile sosyalleşmesi açısından çok değerli.

 

Spor İşleri Müdürlüğümüz tarafından çocuklarımıza yönelik açılan kurslarda da çocuklar okuldan kalan zamanlarını, hafta sonunu spor yaparak en güzel şekilde değerlendiriyor. Spor Merkezlerimizde uzman eğitmenler tarafından gençlere farklı branşlarda spor eğitimi veriliyor, güzel antrenmanlar yapılıyor ve en önemlisi çocuklarımız zamanını spor yaparak daha kaliteli ve verimli geçiriyor. Sporla sosyalleşelim, sağlıklı kalalım diyerek tüm çocuklarımızı kurslarımıza spor yapmaya davet ediyorum."

 

Karaköprü Belediyesinin spor kursları Seyrantepe Spor Salonun yanı sıra Doğukent Spor Merkezi, Yaşampark Spor Merkezi ve Çadır Spor Merkezinde devam ederken, kurslara katılmak isteyen çocuklar bu merkezlerde başvuru yapabilirler.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti