Advert
Advert

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN ESNAF ZİYARETİ

​Her fırsatta halkın içinde yer alan vatandaşların talep ve önerilerini sahada dinleyerek çözüm üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Halil-ür Rahman Bölgesindeki esnafları ziyaret ederek hayırlı kazançlar diledi.

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN ESNAF ZİYARETİ
Bu içerik 173 kez okundu.
Advert

Her fırsatta halkın içinde yer alan vatandaşların talep ve önerilerini sahada dinleyerek çözüm üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Halil-ür Rahman Bölgesindeki esnafları ziyaret ederek hayırlı kazançlar diledi.

 

Tarihi çarşı ve Balıklıgöl bölgesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Beyazgül’e Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk da eşlik etti. Esnaflara bereketli kazançlar dileyen Başkan Beyazgül vatandaşların talepleriyle yakından ilgilendi.

 

Aşağı Çarşı diye bilinen Balıklıgöl Platosundaki esnafları tek tek ziyaret eden ve taleplerini dinleyen Başkan Beyazgül ilgili daire başkanlarına anında talimat vererek konu ile ilgili esnaf ve vatandaşların taleplerinin çözülmesini sağladı.

 

Vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Beyazgül vatandaşların fotoğraf talebini geri çevirmedi. Esnafların çaylarını içen Başkan Beyazgül Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili esnaflarla istişarelerde bulundu.

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ