Advert
Advert

Harran Üniversitesi Hastanesinde Çocuk Kalp Damar Cerrahi Bölümü Hizmete Girdi

​Harran Üniversitesi Hastanesi, gelişen teknolojiyi takip ederek yeni cihazları ve bölgede olmayan poliklinikleriyle vatandaşlarına hizmet etmeye devam ediyor.

Harran Üniversitesi Hastanesinde Çocuk Kalp Damar Cerrahi Bölümü Hizmete Girdi
Bu içerik 209 kez okundu.
Advert

Harran Üniversitesi Hastanesi, gelişen teknolojiyi takip ederek yeni cihazları ve bölgede olmayan poliklinikleriyle vatandaşlarına hizmet etmeye devam ediyor.

Bölgenin sağlık üssü olma yolunda hızla ilerleyen Harran Üniversitesi Hastanesi’nde, bölgede eksikliği hissedilen Çocuk Kalp Damar Cerrahi bölümü hizmete girdi.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu’nun çabalarıyla ivme kazanan bilimsel ve akademik çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. Sağlık alanında ise Üniversite Hastanesi’nde de değişim ve dönüşüm devam ediyor.

Hastaneye birçok doktorun kazandırılmasında emeği bulunan Rektör Güllüoğlu’nun girişimleri sonucu bölgede bir ilk olan Çocuk Kalp Cerrahisi bölümü açıldı.

Yeni açılan bölüm ile açıklamalarda bulunan Çocuk Kalp ve Damar Cerrahisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdussemet Hazar;  “Ülkemizde yıllardır ciddi bir eksik olan ve bölgede tek olma özelliği taşıyan bu bölümü Şanlıurfa’mıza ve hastanemize kazandıran Rektör hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Çocuk Kalp Damar Cerrahi Bölümümüz bu alanda ihtiyaç duyan herkese kapısını açmıştır” dedi.

Bölgenin ihtiyaç duyulan bölümlerini Üniversite Hastanesine kazandırmaya devam edeceklerini belirten Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu; “Hastanemizde, bölgenin ihtiyacı olan bölümleri açmak için çalışmalar başlatmıştık ve meyvesini almaya başladık. Patoloji, Onkoloji, Plastik Cerrahi ve şimdi de Çocuk Kalp Damar Cerrahisi bölümünü açarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Çalışmalarımız devam ediyor. Son aylarda birçok son teknoloji cihazların alınması, yeni bölümlerin açılması ve alanında uzman doktorların gelmesiyle Şanlıurfa’mız ve bölgemizde sağlık sektöründe ihtiyaca cevap verecek duruma geldik. Amacımız il içi ve il dışından gelen hastalarımıza kaliteli hizmet sunmaktır” diye konuştu.

Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İdris Kırhan ise hastanede Çocuk Kalp Cerrahisi bölümünün açılmasında emeği geçen Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu’na teşekkür etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti